"MHP'ye karşı Kavaklı'da ilgi büyük"

* Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kavaklı Belde Başkanı Recai Üner, Kavaklı'da partilerine karşı ilginin büyük olduğunu belirtti.


HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kavaklı Belde Başkanlığı yeni yönetimi ile yeni yerinde tekrardan hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeniden yapılanan Kavaklı Belde Başkanlığı’nı Recai Üner üstlendi. Başkan Yardımcılıklarını Oktay Orhan, Murat Acar, Recep Öztürk, Şaban Bağcı üstlenirken, Yönetim Kurulu Recep Gülgen, Serdar Çakar, Zafer Eralp, Serkan Polat ile Coşkun Bilgi’den oluşuyor.
Kavaklı belde halkı tarafından partilerine karşı gösterilen ilginin ve teveccühün her geçen gün arttığını ve bununda kendilerini en iyi hizmeti vermek için azimlendirdiğini belirten Kavaklı Belde Başkanı Recai Üner şunları kaydetti:
“Kavaklı beldemizde partimize karşı gösterilen ilgi ve teveccühü her geçen gün artıyor. Bu da bizim şu anda mevcut bulunduğumuz binaya sığamamızı beraberinde getirdi. Bizde halkımızın gösterdiği bu ilgiye rahat bir ortamda cevap verebilmek için Turist Mahallesi Salih Omurtak Caddesi üzerindeki binayı seçtik. Buradaki çalışmalarımızı tamamlayarak Kurban Bayramı öncesinde tüm partililerimize ve halkımıza hizmet vermeye başlayacağız. Kurban Bayramı’ndan sonra da belirlenecek olan bir tarihte resmi açılış törenimizi bir şölen şeklinde gerçekleştireceğiz.
Partimize karşı gösterilen bu ilgi ve teveccühü bizim daha bir azimle çalışmamıza vesile oluyor. Bunun içinde kısa sürede oluşturduğumuz yeni yönetimimiz ile çalışmalarımızı hızlandırarak yeni binamıza geçmeye karar verdik. Bu çalışmalarımız bununla sınırlı kalmayacak. Okullar Mahallesi’ndeki bir başka binada Kadın Kollarımız ile Gençlik Kollarımızı da faaliyete sokacağız.
Geleceğin iktidarı olan Milliyetçi Hareket Partisi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman vatandaşlarımızın yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Tüm partililerimize ve halkımıza bize gösterdikleri bu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.” (s)