Milletvekili Akbulut, Şarköy teşkilatı ile görüştü

TBMM Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, ''Milletimize hizmet etmekten başka bir düşüncemiz yok'' dedi.

     Akbulut, Ak Parti Şarköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe yöneticileri, partililer, belediye başkan adayları ve bazı kooperatif yöneticileriyle bir araya gelen Akbulut, sorunları dinledi.
     Şarköy'deki parti teşkilatının çalışmalarını yerinde görmek, fikir alışverişinde bulunmak ve adaylarını kamuoyuna tanıtmak amacıyla Şarköy'e geldiğini ifade eden Akbulut, ''Birlik ve beraberlik içinde 'durmak yok, yola devam' parolası ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' dedi.
     Önceki yerel seçimlerde Şarköy ilçesi ile Hoşköy beldesinde AK Parti'nin belediye başkanlığını kazandığını anımsatan Akbulut, Mürefte beldesinde de ise kazanamadıklarını söyledi.
     Bu yerel seçimde üç belediyeyi de kazanmak istediklerini belirten Akbulut, şunları kaydetti:
     ''Şarköy'de Belediye Başkanı Can Gürsoy, Hoşköy beldesinde de Belediye Başkanı Kemal Özvarlık ile yola devam edeceğiz. Mürefte'de ise adayımız İlhan Koçer olarak belirlendi. İnşallah bu defa 3 belediyeyi de kazanacağız. Bunu halkımız için, hizmet için istiyoruz. Milletimize hizmet etmekten başka bir düşüncemiz yok.''