Milletvekili Barış, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği'ni ziyaret etti

Cumhuriyet Halk partisi Kırklareli milletvekili Tansel Barış, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Lüleburgaz Şubesini ziyaret etti.

 

LÜLEBURGAZ


Seçim bölgesinde bulunan Milletvekili Tansel barış, Türkiye İşçi Emeklileri derneği Lüleburgaz Şubesi Başkanlığı’na yaptığı ziyarette, işçi emeklerinin sorunlarını dinledi.
Milletvekili Barış, İşçi Emeklileri Derneği Lüleburgaz Şubesine gelişinde Başkan Reşat Darcan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Başkan Darcan, milletvekili Barış’a, işçi emeklilerinin sorunlarını dilea getirerek bugüne kadar intibak yasasının çıkarılmadığını, KEY ödemelerinin, TÜFE farklarının ödenmediğini ve aile yardımlarının kesildiğini söyledi.
Milletvekili Tansel Barış’da yaptığı konuşmada “ CHP’nin özellikle emekliler için çıkan ve çıkacak olan kararların altında imzası vardır. Ülkemizde 9 milyon emekli olduğuna göre bu 20 milyon kişiye tekabül etmekte ve emeklilerimiz ve aileleri sıkıntı çekmektedir. Peki, ülkemizdeki sıkıntı çeken 20 milyon insanın oyu nereye gidiyor?  Anlamıyorum.
Kendi1erine 1.83’ün altında aylık zam verilen emekliler yaşama direnirken, oylarını nereye atıyor ? Emeklilerin durumunun düzelmesi için CHP’nin iktidara gelmesidir. İktidar olursak, emeklimizin yaşam düzeyini biz düzelteceğiz, maaşlarını biz iyileştireceğiz Emeklimizin daha işi şartlarda geçinmesi için çalışacağız” dedi. (gk)