Milletvekili Budak; "Hayatım boyunca borsa ile ilgim olmadı"

AK Parti Edirne Milletvekili prof Dr. Necdet Budak İMKB'de manipülasyon yaptığı iddiasıyla başlatılan operasyon çerçevesinde, telefon dinlemesine takıldığı iddialarını yalanladı.

Necdet budak yaptığı açıklamada hayatı boyunca borsa ile ilgisi olmadığını, konuyla ilgili söylentilerin tamamen asılsız olduğunu söyledi. Borsa ile ilgili ilgisi olmadığı gibi İşadamı A.Ş. isimli kişi ile de bu konuda herhangi bir görüşme yapmadığını kaydeden Necdet Budak; “Her Keşanlıyı ne kadar tanıyorsam A.Ş.’yi de o kadar tanıyorum. Telefon görüşmesi yapmış olabilirim ancak asla Borsa konusu yok. Hiç alakam bir olmayan bir konuyu kiminle ve niçin konuşayım? Kaldı ki telefonda konuştuğum ve tanıdığım her insan hakkında böyle bir iddia varsa ben de mi o iddia ya ortak olacağım?’’ diye sordu.
Böyle söylentilerin nereden ve hangi amaçla çıkartıldığını bilmediğini ifade eden Budak şu şekilde devam etti; ’’Herhalde Edirne Milletvekili ve Keşanlı olmam nedeniyle tamamen böyle kafadan atma haberler yapılıyor. Konu ile ilgili ne Emniyetten ne de yargı kademelerinden, ne de içişleri bakanlığından bana ulaşan bir bilgi yok. Zaten bilgi ulaşmasını gerektirecek bir neden de yok. Fakat ben İçişlerine Bakanlığına başvurarak, konunun araştırılmasını istedim.’’

*”Hemşerilerimizin içi rahat olsun”
AK Parti Edirne Milletvekili Prof Dr. Necdet Budak sözlerinin sonunda da Edirnelilere hitaben şunları dedi “Hemşerilerimizin içi rahat olsun. En küçük bir şaibem yok ben sadece hizmet ve yatırım için çalışıyorum. Ama çalışan insanlar bazen istenilmeyen durumlarla karşılaşıyorlar”. (mhç)