Milletvekili Dibek, CHP İl Genel Meclis üyeleri ile biraraya geldi

Milletvekili Dibek, CHP İl Genel Meclis üyeleri ile biraraya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, dün ilimiz Vilayet Çay Bahçesi’nde, CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri ile biraraya geldi.

Dünkü İl Genel Meclis toplantısının Ağustos ayı son birleşiminin hemen ardından, çay bahçesinde toplanan CHP mensubu üyeler, burada Milletvekili Dibek ile sohbet ettiler.  CHP İl Başkanı Ihsan Kazan, CHP İl Genel Meclisi Grup Başkanı Hasan Dağ, ve Meclis üyeleri Saffet Üresin, Aydın Karakoç ile daha birçok CHP İl Genel Meclis üyesi Vilayet Çay Bahçesi’nde hazır bulundu.  

Hoş bir sohbet havasında geçen bu buluşmada, gündemdeki siyasi konularda görüşüldü.

Milletvekili Dibek, CHP Il Genel Meclis üyeleri ile biraraya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, dün ilimiz Vilayet Çay Bahçesi’nde, CHP’li Il Genel Meclis Üyeleri ile biraraya geldi. Dünkü Il Genel Meclis toplantısının Ağustos ayı son birleşiminin hemen ardından, çay bahçesinde toplanan CHP mensubu üyeler, burada Milletvekili Dibek ile sohbet ettiler. CHP Il Başkanı Ihsan Kazan, CHP Il Genel Meclisi Grup Başkanı Hasan Dağ, ve Meclis üyeleri Saffet Üresin, Aydın Karakoç ile daha birçok CHP Il Genel Meclis üyesi Vilayet Çay Bahçesi’nde hazır bulundu. Hoş bir sohbet havasında geçen bu buluşmada, gündemdeki siyasi konularda görüşüldü.