Milletvekili Sarıçam'dan Kırklarelispor' a tam destek

Kırklarelispor'un geçen hafta sonu oynadığı play-off yükselme maçında Lüleburgaz Yıldırımspor'a karşı aldıkları 3-1 galibiyetin ardından 3.Lig terfi ligine katılma hakkı elde etmeleri neticesinde, bu başarıyı tebrik etmek ve bu dayanışmanın ilk adımını atmak üzere dün akşam Kırklareli AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Akkuş Kaya Hotel'de Kırklarelispor futbolcularına, teknik heyete ve yöneticilerine bir akşam yemeği verdi.

Aydeniz Dereli

Bu dayanışma yemeğinde Gençlik Spor İl Müdürü Ata Karataş ve Şube Müdürü Süleyman Çetin’in yanı sıra Ticaret Odası Başkanı Ertuğrul Çetintaş Ticaret odası yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı Turan Altıntel de davetliler arasında yer aldı. Yenilen yemeğin ardından futbolcularla tek tek tanışan Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam;
“Öncelikle bu gençlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Bizleri onurlandırdılar. Kırklarelispor ruhunu tekrar meydana getirdikleri için her birinizi kutluyorum. Bu başarılarınızın devamını diliyorum. Yeni oluşan genç bir yönetim var karşımızda. Bu iş gençlerin işi, sizler gayret göstereceksiniz bizlerde sizleri destekleyeceğiz. Herkes destek olmalı Kırklareli’nin adının terfi ligi maçlarında geçmesi bizim için önemlidir. Kırklareli’mizi her platformda hak ettiği bir şekilde temsil etmeliyiz. Sivil Toplum Kuruluşları ve Kırklareli’nin önde gelen iş adamları bu konuda da mutlaka destek olacaklardır. Gençlik Spor İl Müdürümüz Ata Bey’i konu ile ilgili tayin ettik. Kendisi burada bizim vekilimizdir. Her konuda kendisine gidip danışa bilirsiniz. Bu yemeği düzenlerken siyasi olarak hareket etmedim. Bu nedenle de yemeğe hiçbir siyasiyi davet etmedim. Bu yemeği şahsım olarak düzenledim. Bu konuda ben bir adım attım umarım bizden sonra’da diğer Milletvekili arkadaşlarım, Belediye Başkanımız ve Kırklarelililer, Kırklarelispor’ a hep beraber destek oluruz. Oynanacak olan terfi maçlarda sizlere başarılar diliyorum. Umarım bu başarılarınıza yenilerini ekleyip bizleri ve Kırklareli halkını sevindirirsiniz” dedi.
Bu konuşmanın ardından Milletvekili Sarıçam Futbolculara hediyeler verdi. Daha sonra bir konuşma yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ”Vekilimize bu katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Tabi ki burada bulunan Kırklareli’nin önde gelen işadamlarına ve aynı zamanda Ticaret Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Ticaret Borsası Başkanında teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Yönetim olarak henüz yeni bir yönetimiz. Fakat göreve geldiğimiz günden bu yana futbolcu arkadaşlarımızla yakinen ilgileniyoruz. Onların her türlü sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Kulüp olarak bir takım sıkıntılarımız var bu sıkıntılarımızı Vekilimizle paylaştık kendisi bu konuda biz destek olacağını söyledi ve olmaya başladı da. Bizlerde oynanacak olan bu terfi maçlarında başarılı olmak için mücadele vereceğiz. İnşallah iyi bir netice ile döneriz. Kırklarelililerin desteklerini bekliyoruz” dedi. Yeni göreve gelen Kırklareli Ticaret Odası Başkanı Ertuğrul Çetintaş’ da kendileri üzerine düşeni yapacaklarını ve her konuda yasalar ve kanunlar çerçevesinde Kırklarelispor’ a destek olacaklarını söyledi. Ticaret Odası Borsası Başkanı Turan Altıntel ise “Siz bizden isteyin bizde ne gerekiyorsa yapalım” dedi. Bu konuşmaların ardından Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Kırklareli AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’a katkılarından dolayı bir plaket verdi. Bu gecede Milletvekili Sarıçam Kırklarelililere birde müjde verdi. Suni çim saha olarak son dönemde ülkenin bir çok yerinde yapılan sahalardan biride Kırklareli’ de yapılacak. Kırklareli Atatürk Stadının yan tarafında bulunan toprak sahanın suni çim saha olarak yapılandırılacağını ifade etti. Sarıçam “Gençlerimizin en güzel şartlarda spor faaliyetlerini sürdürmeleri adına bundan sonrada gençlerimize yönelik güzel atılımlarımız olacak” dedi. Gece toplu çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.