Milletvekili Sarıçam ve AK Partililer sabah kahvaltısında bir araya geldi

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı 11 Temmuz Cumartesi günü Akça Restorant'ta saat 10.00 da bir kahvaltı düzenledi.

 


LÜLEBURGAZ


Düzenlenen kahvaltıya AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Sakızköy Belediye Başkanı Naci Tarım, Ahmetbey Belediye Başkanı Ünal Kaymaz, Kırıkköy Belediye Başkanı Abdurrahman Gürkan, Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus, Lüleburgaz İlçe Başkanı Hayrettin Gümüş, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi İsmail Dağcı, Belediye Meclis Üyesi Hasan İsmailler, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevilay Can, LİAD Basın Sözcüsü Özer Büyükkurt, İşadamı Yüksek İnşaat Mühendisi Cengiz Konca ve partililer katıldılar.
Sabah kahvaltısında bir araya gelen AK Partililer bir yandan kahvaltılarını yapıp, bir yandan da gelişen güncel olaylar hakkında sohbet etme imkânı buldular.
Milletvekili Sarıçam masaları tek tek gezip partililerle sohbet ederek çeşitli konular hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Sarıçam krize de değinerek “ Başbakanımızın dediği gibi kriz bizi teğet geçmiştir. Çünkü bizim batan bankamız yoktur, fabrikalarımız iflas etmemiştir. Tamamen dışarıdaki kriz nedeniyle fabrikalar ihracat yapamamaktadır. Ürettikleri ürünleri satacakları dış ülkelerdeki kriz sebebiyle satışları azalmış, bu yüzden dolaylı olarak etkilenmişlerdir” dedi.
Kahvaltı ve yapılan sohbetlerin sonrasında etkinlik sona erdi ve konuklar ve partililer restorattan ayrıldılar. (gk)