Milli Eğitim eski Bakanı Necdet Tekin Demirköy'deydi

Milli Eğitim eski Bakanı Necdet Tekin Demirköy'deydi

Demokratik Sol Parti (DSP) eski Milletvekili Necdet Tekin, beraberinde DSP Il Başkanı Koray Ilhanlı, eski Il Başkanı ve Il Genel Meclis üyesi Yaşar Mert ve halen Il Genel Meclis üyesi görevini yürüten Ferhat Okumuş ile birlikte Demirköy ilçemizi ziyaret etti.

DSP Ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Necdet Tekin, ilçe teşkilatı ile yemek yedikten sonra esnaf  ziyaretlerinde bulundu. Önadım Gazetesi Demirköy temsilcisi Nihat Evren’e ziyareti ile ilgili olarak bir açıklama yapan Tekin; “Geçen seçimlere girmemenin acılarını çekiyoruz. Partimizi toparlamak zorundayız. Seçim atmosferine girdiğimiz bu günlerde, tek tek il ve ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunuyoruz. Seçime girememekten dolayı teşkilatlarımız bir boşluk yaşadı. En kısa zamanda bu boşluğu doldurmayı düşünüyoruz. Milletin bu partiye ihtiyacı var. Partimiz en kısa zamanda eski günlerine dönecektir.

Demirköy teşkilatımızı da işte bu sebeplerden dolayı ziyaret ettik. Bir toplantı yapıp; ilçede seçim için neler yapacağımızı ve eksiklerimizin neler olduğunu tespit etmek için burada bulunuyoruz. Aday tespitimizi gerçekleştirip, en kısa zamanda isimleri açıklamayı düşünüyoruz” dedi. 

Tekin, daha sonra Atatürk parkında vatandaşlarla çay içip sohbet etti ve daha sonra ilçeden iyi dileklerle ayrıldı.