Milli Eğitim Satış Yeri tedavülden kaldırıldı

Milli Eğitim Satış Yeri tedavülden kaldırıldı

Il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Mayıs ayı içinde Kırklareli protokolünün de katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu el ürünleri tanıtım ve satış yeri, yerinden kaldırldı. Kırklareli eski Valisi Hüseyin Avni Coş’un onayı, Kırklareli eski Il Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit’in araştırmaları ve Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ın yer tahsisi ile bir festival havasında açılışı gerçekleştirilen söz konusu yer, Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Odası vinci yardımı ile bir kamyona yüklenerek, açılışının aksine sessiz ve şaşkın bakışlar arasında inzivaya çekildi.

26 Bin TL gibi büyük bir metrahın harcanmasına rağmen sadece bir ay boyunca hizmet veren yapı, yaklaşık 4 aydan bu yana kapalı olarak duruyordu. Dün saat 11:30’da bulunduğu yerden sessiz sedasız bir şekilde kaldırılan yapının yerinde şimdi yeller esiyor.

Kırklareli Belediyesi tarafından daha önce aynı yere çeşme yapılmak istendiği fakat Milli Eğitim Müdürlüğü’nün isteği üzerine verildiği söz konusu yere Kırklareli Belediyesi tarafından çeşme yapılması bekleniyor.

26 Bin TL’lik bir harcama ile sadece bir ay gibi bir süre faaliyet gösteren el ürünleri tanıtım ve satış yeri, içinde bulunduğumuz yılın en büyük hayal kırıklığı arasındaki yerini aldı.