Milli Piyango'dan Yusuf Güney ve Ziynet Sali çıktı

Milli Piyango Genel Müdürlüğü ve Kırklareli Valiliğinin katkılarıyla 19 Mayıs Milli Piyango çekilişi sonrası 19 Mayıs Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı nedeniyle sarkıcı Yusuf Güney ve Ziynet Sali konser verdiler.

Kırklareli Vilayet Meydanında yapılan Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişinin ardından ilk olarak Yusuf Güney sahne aldı. Kırklareli’nde hayranlarıyla buluşan Yusuf Güney performansıyla tüm hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Yusuf Güney’e ayrılan bölümün sonunda Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş şarkıcı Yusuf Güney’e çiçek takdim etti.
Yusuf Güney’in ardından sahne alan Ziynet Sali kendisinden beklenen sahne performensının çok üzerinde bir performans sergiledi. Yaklaşık bir buçuk saat sahne alan Ziynet Sali zaman zaman sahneden inerek hayranları ile birlikte şarkı söyledi.
Programın sonunda ise Ziynet Sali konserini izleyen yaklaşık 10 bin kişi gençlik marşını okuyarak havai fişek gösterileri ile konser buldu.
Program sonrası Vali Coş Ziynet Sali’ye takdim edeceği çiçeği göbek atan bir kız çocuğuna verdirdi.
Konsere Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu katıldı. (yy)