Minik atletler 23 Nisan onuruna yarıştılar

Minik atletler 23 Nisan onuruna yarıştılar

Kırklareli'nin Babaeski İlçesi’nde, Milli Egemenlik Haftası Etkinlikleri içerisinde İlköğretim Okulları arasında Atletizm yarışmaları düzenlendi.

İlçe Kutlama Komitesi'nce, günümüzde uluslararası en üst düzeyde kutlanmakta olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi, "Milli Güvenlik Haftası Etkinlikleri" içerisinde yer alan İlköğretim Okulları arasından 48 Kız ve Erkek sporcu öğrencinin katıldığı Atletizm yarışmaları büyük bir heyecan ve çekişme içerisinde yapıldı.

Babaeski 100.Yıl Stadı'nda yapılan Atletizm yarışmalarında;

Minik-Kız: 800 metre mesafede, 1.Ayşenur Göksu (Gazi Osman Paşa Ilköğretim Okulu), 2.Kübra Eroğlu (Gazi Osman Paşa Ilköğretim Okulu) ve 3.Gülşah Altuğ (Fatih Ilköğretim Okulu).

Minik-Erkek: 800 metre mesafede, 1. Mehmet Çetinel (Gazi Osman Paşa Ilköğretim Okulu), 2.Ali Kadir Karaçalı (Gazi Osman Paşa Ilköğretim Okulu) ve 3.Şahin Kuloğlu (Babaeski Merkez Ilköğretim Okulu).

Yıldız-Kız: 1200 metre mesafede, 1.Deniz Bakkal (Fatih Ilköğretim Okulu) 2.Gülseren Karaçal (Gazi Osman Paşa Ilköğretim Okulu) ve 3.Nuran Gül (Cumhuriyet Ilköğretim Okulu).

Yıldız-Erkek: 1200 metre mesafede, 1.Arda Doyran (Cumhuriyet Ilköğretim Okulu) 2.Erkut Bilek (Cumhuriyet Ilköğretim Okulu) ve 3.Mücahit Gül (Fatih Ilköğretim Okulu) dereceye giren sporcu öğrenciler oldu.  

Teknik Komite'de yer alan, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Tören Yöneticisi Kenan Yeşilkır, Ilçe Izci Kurulu Üyesi Hasan Mutlu, Beden Eğitimi Öğretmenleri Türel Yeşilkır, Fırat Dizman, Burçin Baran ve Volkan Pala'da, atletizm yarışmalarında ayrıca kronometre hakemliği görevi yaptılar.

Yapılan Atletizm yarışmalarında derece alan sporcu öğrencilerin ödüllerinin ise, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenlerinde verileceği belirtildi.