Motosikletliler trafikte tehlike saçmaya devam ediyor

Motosikletliler trafikte tehlike saçmaya devam ediyor

Kırklareli trafiğinde büyük sıkıntılara yol açan motosikletler, kendi kullanıcılarının dışında arkaya oturanlar yüzünden de tehlike yaratmaya devam ediyor. Bir kamyonetin taşıyacağı malzeme, bir motosiklete yüklendiğinde ortaya fotoğraftaki gibi bir manzara çıkıyor. 

Halen Kırklareli trafiğinde plakasız, kask takmayan sürücülü birçok motosiklet olduğunu kaydeden vatandaşlar, özellikle akşam saatlerinde belirli bölgelerde birbirleriyle yarış yapan bu motosikletlerin trafikte büyük zorluklara yol açtığını söylediler.

Özellikle lise çağındaki gençlerin bu motosikletleri ışıksız bir şekilde kullanarak, yarıştıklarına çoğu kez şahit olduklarını belirten birçok vatandaş, kaza yapma oranının bu araçlar yüzünden her an olası olduğunu belirtililer.

Trafik denetlemelerinin sürmesine rağmen Kırklareli’nde hala kurallara aykırı birçok motosiklet ve sürücüsünün olduğunu söyleyen vatandaşlar, bunların da başarılı Il Emniyet Müdürlüğümüzün özverili trafik ekiplerince en kısa zamanda çözüleceğinden emin olduklarını dile getirdiler.