Muhtar Cemal Çetin 3. dönem için tekrar aday

Kırklareli merkez ilçesinde kurulduğu tarihten itibaren Cumhuriyet Mahallesi'nin Muhtarlığı'nı yapan Cemal Çetin bu dönem tekrardan Aday olduğunu açıkladı.

Kırklareli merkez ilçenin en modern mahalleleri arasında yer alan ve 10 senelik bir kuruluş mazisine sahip Cumhuriyet Mahallesi’nin kurulduğu günden itibaren Muhtarı olan başarı Muhtarı Cemal Çetin önümüzdeki seçimlerde tekrardan aday olduğunu açıkladı.
Cemal Çetin 2 dönemden beridir yürüttüğü Muhtarlık görevini bu dönemde yürütmek için tekrar aday olduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Şehrimizin en modern ve en kültürlü mahallelerinden olan Cumhuriyet Mahallesi’nde 10 seneden beridir Muhtarlık görevini yürütmekten son derece memnunum. Halkımda benim hizmetlerimden memnun olmuş olacak ki bu süre içerisinde bana karşı bir tutumları olmadı.
Görevde bulunduğumu bu süre içerisinde mahalle sakinlerinin de desteği ile yıllardan beridir bu mevkide sorun olan Genelevi kaldırdım. Bunun yanında son zamanlarda yapılan çalışmalar ile burada bulunan siteler de kanalizasyona bağlanarak mahallemizin kenarından geçen deredeki kokuda ortadan kalktı. Sağlık Ocağı yapımı için yer kazandırdım. Doğalgaz Ana Arter Çalışmaları tamamlandı.
29 Mart’ta mahallemde yaklaşık 2 bin 800 civarında seçmen oy kullanacak. 2 dönemden beridir yürüttüğüm Muhtarlık görevini 3. dönemde de yürütmek için halkımızdan bana destek olmalarını bekliyorum. Onların vereceği destek ile yeni dönemde mahallemizi daha iyi ve daha güzel hale getirebilmek için var gücüm ile çalışacağım.” (s)