Muhtar Cemal Çetin "Sağlık Ocağının tamamlanabilmesi için 15 bin TL'ye ihtiyacımız var"

Muhtar Cemal Çetin "Sağlık Ocağının tamamlanabilmesi için 15 bin TL'ye ihtiyacımız var"

Ilimiz Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı uzun bir süreden bu yana devam eden Atiye-Mehmet Genç sağlık Ocağında yardım yapılmamasından dolayı bir türlü sona gelinemiyor.

Kırklareli Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemal Çetin ile en son Ağustos ayı içerisinde yaptığımız görüşmede sağlık ocağının tamamlanabilmesi için 25 bin TL'ye ihtiyaç olduğunu bu paranın bulunması ile birlikte sağlık Ocağı'nın 2009-2010 Eğitim Öğretim yılı ile birlikte açılacağını dile getirmişti. Hayırsever Mehmet ve Atiye Genç çiftinin maddi destekleri ile Kırklareli Belediyesi'nin sağlık ocağı yapılması için tahsis ettiği alanda yapılan iki katlı sağlık ocağının içi ve dışı, ayrıca diğer kısımlarının büyük bir bölümü tamamlanmış durumda.

Ancak, Muhtar Cemal Çetin yapılan yardımların yeterli olmadığını sağlık ocağında daha birçok eksiğin bulunduğunu söyledi. Sağlık Ocağı'nın tamamlanabilmesi için yaklaşık 15-16 bin TL daha yardım olması gerektiğini belirten Çetin;

"Ocak ayında yapımına başlanan Atiye-Mehmet Genç Sağlık Ocağı kısa bir zamanda bitme aşamasına geldi. Cumhuriyet Mahallesi hızlı bir gelişim ve büyüme içerisinde. Bu sebepten dolayı mahallemizin bir sağlık ocağına acil ihtiyaç vardı. Mahallemizin merkeze uzak olmasından dolayı hastalarımız kendi mahallelerindeki sağlık ocaklarına tedavi olarak rahatsızlıklarını giderebilecekler.

Mahallemizde sağlık ocağı yapımı hızlı bir şekilde gerçekleşti. Gelen yardımlar ile Sağlık Ocağımızın büyük bir kısmını bitirdik. Sağlık Ocağına ismini verdiğimiz  Mehmet ve Atiye Genç çiftinin maddi destekleri ile Kırklareli Belediyesi'nin sağlık ocağı yapılması için tahsis ettiği alanda yapılan iki katlı sağlık ocağının içi ve dışı, ayrıca diğer kısımlarının büyük bir bölümü tamamlanmış durumda. Sağlık Ocağımızın bir an önce faaliyete geçmesini istiyoruz. Mahallemizde çok sayıda yaşlı vatandaşlarımız var. Sağlık Ocağımızın kurulması ile birlikte bu vatandaşlarımızın burada tedavi görebileceklerdir. Sağlık Ocağımızın biran önce tamamlanmasını istiyoruz. Bunun için hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz." dedi.