Muhtar Uygun; "Karahıdır, köy görünümünden kurtuluyor"

Kırklareli merkez ilçenin Karahıdır Mahallesi Muhtarı Metin Uygun; 'Yapılan çalışmalar sayesinde mahallemiz köy görünümünden kurtuluyor' dedi.

Kırklareli Karahıdır Mahallesi’nde yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan kaldırım çalışmalarının ardından Karahıdır Mahallesi’nde alt yapısı tamamlanan yerlerin parke taş döşemesi yapılıyor. Karahıdır Mahallesi’nin 40 yıldan fala bir süredir Kırklareli’ne bağlı olduğunu, fakat daha önce mahallede bu kadar yoğun bir çalışma yapılmadığını belirten Muhtar Metin Uygun; “Ben Karahıdır Mahallesi’nin yeni döneminde seçilen muhtarıyım. Seçilmemin hemen ardından çalışmalarımıza başladık. Şuan Mahallemizin Hürriyet Çıkmazı, Erguvan Sokak ve 914 numaralı sokaklarda alt yapının tamamlanmasının ardından parke taş döşeme çalışmaları başladı.

Ben öncelikle Belediye Başkanımız Cavit Çağlayan’a mahallemize yaptığı yatırımlardan dolayı mahallelilerim adına teşekkür ediyorum. Çünkü Belediye Başkanımız Cavit Çağlayan’dan önce Karahıdır Mahallesi’nde bu kadar yoğun bir çalışma olmamıştı” dedi. Muhtar Uygun Pazar günü Karahıdır Mahallesi’nin yaptığı yağmur ve şükür duasına katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Muhtar Uygun içerisinde Yüksek Okul bulunan Karahıdır Mahallesi’nin çok yakın zamanda cazibeli bir hale geleceğini de belirtti. (yy)