Müjdesi, kendisinden önce geldi; Pancar desteklemeleri ödeniyor

Müjdesi, kendisinden önce geldi; Pancar desteklemeleri ödeniyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kırklareli’ne geliyor.

Saat 12.00’de Dingiloğlu Parkı önünde halkımız ile buluşacaka olan Erdoğan, tüm Kırklarelililere hitap edecek. Bu arada müjdesi de Başbakan’dan önce geldi; AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, üreticilere güzel haberi vererek, Pancar Desteklemeleri’nin ödenmeye başladığını kaydetti.

Bugün Kırklareli’de hayat duracak

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 12.00’de Kırklareli’nde olacak. Başbakan Erdoğan, helikopter ile Atatürk Stadyumu’na gelecek ve buradan Cumhuriyet Meydanı’na geçecek. Meydanda Kırklarelili vatandaşlarla biraraya gelecek olan Erdoğan, burada halkımıza hitap edecek. 

Binlerce kişinin meydanı dolduracağı bu önemli günde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan ile birlikte birlik ve beraberlik çağrısında bulunacak. 29 Mart yerel seçimleri öncesinde ülkenin dört bir yanını dolaşan Başbakan Erdoğan, bu kez Kırklareli’ni de programına aldı. Bugün ilimiz Dingiloğlu Parkı önünde, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduracak olan Kırklareli halkı uzun bir aradan sonra, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar görme imkanı bulacak.

Bugün adeta Kırklareli’de hayat duracak ve tüm Kırklareli Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişine ve hitabına dikkat kesilecek.

Pancar üreticisine müjde

Bu arada müjdesi, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan önce geldi. AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, üreticilere; 2008 yılı Pancar desteklemelerinin ödenmeye başlandığını kaydetti.

Bu desteklemeler sayesinde, üretici zor dönemlerde yine rahat bir nefes alacak gibi görünüyor. Konu ile ilgili ayrıntıları, bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da açıklaması bekleniyor.