Musical Fest'in sesi Edirne'den başlayıp, tüm Trakya'da yankılanacak

Musical Fest'in sesi Edirne'den başlayıp, tüm Trakya'da yankılanacak

Edirne yepyeni bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu sene ilk kez düzenlenecek olan   ve gelenekselleştirilmesi planlanan Musical Fest, iki gün boyunca açıkhavada tüm Trakya insanını rock ve alternatif müziğe doyuracak.

50 bin kişinin katılması beklenen ve Rocken Coke’un Trakya versiyonu olarak nitelendirilen Musical Fest, Tarihi Kırkpınar Stadyumu’nda katılımcılarla buluşacak. 10 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da kapıların açılmasıyla başlayacak olan festival, ilk gün sabah saat 04:00’a kadar; Hanzoo House Dj Set, Grup Aferim, Seiken, Makine, Direc-T, Yüksek Sadakat ve Dj Tarkan’ın performansına sahne olacak. 11 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da eğlence yeniden start alacak ve eğlencenin ikinci gününde sahnede sırasıyla; Hanzoo House Dj Set, Kent Coda, Control+Z, Piiz, Malt, Manga ve Dj Cihan Aksoy yer alacak.

Festival alanında iki gün boyunca kamp kurmakta mümkün. Konserlerin yanısıra eğlenceli aktiviteler, yiyecek ve içecek stantları, dinlenme alanları, otopark, bilet satış ve danışma noktaları gibi birçok ihtiyacın düşünelerek kurgusu gerçekleşecek festivale, çevre il, ilçe kısacası tüm Trakya’dan 50 bine yakın müzikseverin katılması bekleniyor. El Yapım organizasyon tarafından gerçekleştirilen festivalde içecek fiyatları 1 TL ve 6 TL arasında değişiyor.

Unutulmaması gerekenler: Festival bileti, fotoğraflı kimlik (nüfus kağıdı, ehliyet, pasaport, vb.) belgesi, rahat ayakkabı ve yedeği, her türlü hava koşuluna uygun giysi ve yedekleri, kişisel hijyen ve temizlik malzemeleri, varsa, reçetede belirtilen doza göre maksimum 1 günlük miktarda reçeteleri ile birlikte ilaçlar.

Organizasyon şirketinin uyarıları: Festivali izlemek isteyenler beraberlerinde getirdikleri eşyalardan sorumludur. Değerli eşyalar için alanda emanet dolabı bulunmamaktadır. Kaybolmasını göze alamayacağınız eşyaları yanınızda getirmemeniz özellikle tavsiye edilir. 13 yaşını doldurmamış katılımcılar yalnızca anne veya babalarının refakatinde katılabilirler. Kamp alanında konaklamak için özel araçları ile gelenler araçlarını sadece görevlilerin göstereceği yerlere yine görevlilerin uyarılarına uygun şekilde park etmelidirler.

Yasak olanlar: Açık ve kapalı yiyecek-içecek, alkol içeren her türlü içecek ve sıvılar (kolonya, parfüm, vb., tedavi kapsamında olduğu reçete ile kanıtlanmadıkça, kırmızı reçete kapsamında olan sakinleştirici, teskin edici ve tüm ilaçlar, yasadışı madde ve uyuşturucular, kamp ocağı ve tüp her türlü yanıcı, parlayıcı ve patlayıcı madde, ateşli (ruhsatlı bile olsa) silahlar, çakı, bıçak ve her türlü delici ya da kesiciler, cam şişe ve malzemeler, havai fişek, maytap vb., metal kutulu ya da cam şişeli pülverizatörler, sprey deodorantlar, lazer kalem, anahtarlık, vb., telsiz, radyo, müzik seti, vb., her türlü ses kayıt cihazı, her tür profesyonel görüntü kayıt cihazı ve ışığı, her cins evcil havyan (rehber köpekler hariç)

Bilet Satış Noktaları: London cafe ( Saraçlar ), 90’s Cafe ( Ayşe Kadın Kampüsü ), Pena Cafe( Orta kapı ), Cafe M ( Saraçlar ), Tipsi Bar( Süpürgeciler ), Yorulmaz Büfe (Baca), Dinlenti Pub( Ayşe Kadın Kampüsü )

Edirne Belediyesi işbirliği ile El Yapım tarafından düzenlenen Musical Fest Edirne 09, rock ağırlıklı; indie, funk, punk, soul, rap, breakbeat, rock’n roll, alternatif rock, 80’ler 90’lar, oldies, House, Trans, minimal, nu warm, nu metal, nu disco gibi muzik tarzlarını içeriyor. Kendi araçlarıyla gelecek olanlar için otopark, kamp kurmak isteyenler için kamp alanı bulunan festivalde, düzenli olarak temizlenen çok sayıda tuvaletin de mevcut olduğu belirtildi. Ayrıntılı bilgiler www.musicalfestedirne.com adresinde.