Musti Kırklareli'yi salladı

Musti Kırklareli'yi salladı

Türkiye’nin en ünlü Pop müzik sanatçılarından Mustafa Sandal, 08 Ekim Perşembe akşamı Kırklareli’nde çok büyük bir konser verdi. Kırklareli Vilayet Meydanı’nda saat 21:00’da başlayan konser iki saat sürdü. Muhabbet Kart’ın aynı zamanda reklam ve tanıtım yüzü olan Sandal’ın verdiği konseri, binlerce Kırklarelili coşku içerisinde izledi. Dev bir sahnede 44 kişilik ekibiyle adeta; “konser böyle olur” dedirten Sandal, ikinci kez konser verdiği ilimizde yoğun ilgiyle karşılandı.

Mustafa Sandal’ın bayan bir solistinin söylediği şarkılarla start alan konser, alanı hınca hınç dolduran seyircileri de ateşledi. Akabinde Mustafa Sandal’ın sahneye çıkması ile Kırklareli’de adeta yer yerinden oynadı.

Sırasıyla; “Indir”, “Isyankar” ve “Ay’a benzer” şarkılarıyla giriş yapan Musti’nin sahne performansı da takdire şayandı. Son derece profesyonel müzisyenlerin sahne performansının yanı sıra dansçı kızların gösterisi ise büyüleyiciydi.

Birbirinden güzel hit şarkılarına Kırklareliler’in de adeta bi koro halinde eşlik etmesi ile iyice keyiflenen Sandal, seyircilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Mustafa Sandal bir şarkının ardından Konserdeki yoğunluktan memnuniyetini dile getirdikten sonra, 14 aylık oğlu Yaman için konser seyircilerini cep telefonuyla fotoğraf çekti. Konser, Mustafa Sandal’ın söylediği birbirinden güzel yeni ve eski şarkının ardından son buldu. Sandal’ın kostüm değiştirme aralarında ise diğer solistler de şarkı söyleyerek konserde performans gösterdi.

Konserin sona erip, seyircilerin dağılması ile Kırklareli Belediyesi Temizlik Işleri Personeli mesai yapıp, gecenin ilerleyen saatlerine kadar konser ve çevresini temizleyerek, Kırklareliler’in temiz bir sabaha uyanmasını sağladı.