Mutlu sona kim ulaşacak?

Mutlu sona kim ulaşacak?

Kırklareli Amatör Süper Lig'de son üç haftaya girilirken, amansız bir zirve yarışı yaşanıyor. Oynadığı 14 maçta 30 puan toplayan Babaeskispor, liderliği elinde bulundururken, Vizespor bir maç eksiği ile 28 puanla ikincilikte yer alıyor. Şimdi cevabı en çok merak edilen soru şu: "Şampiyon kim olacak?"

Kırklareli Amatör Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi devam ediyor. Ligin bitimine 3 hafta kala özellikle Babaeskispor ile Vizespor takımları arasında amansız bir çekişme yaşanıyor. Takipçileriyle puan farkını açan bu iki takımdan hangisinin şampiyonluk ipini göğüsleyeceği ise merak ediliyor.

Lider, Yıldırımspor'u devirdi

Kırklareli Amatör Süper Lig'de haftaya 27 puanla lider giren Babaeskispor, pazar günü kendi sahasında Yıldırımspor'u konuk etti. Sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan ev sahibi ekip, rakibi karşısında çok üstün bir oyun ortaya koydu. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Babaeskispor, Yıldırımspor'u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu zorlu maçta Kırklareli bölgesi hakemlerinden Raif Bıyıktaş düdük çalarken, Okan Kurt ve Ramazan Geyik de yardımcı hakem olarak görev yaptı.

Fikstür avantajı Vizespor'da

Kırklareli Amatör Süper Lig'de geçtiğimiz pazar günü Pınarhisarspor'a konuk olan Vizespor, bu zorlu deplasmandan galip ayrılmayı başardı. Haftaya 25 puanla ikinci sırada giren Vizespor, 13 puanla 7. sıradaki Pınarhisarspor ile kritik bir müsabaka oynadı. Pınarhisarspor'da saat:14.00'da oynanan müsabakayı Hasan Erim yönetti. Kenan Tekin ve Metin Çelik'in de yardımcı hakemlik yaptığı karşılaşmada Vizespor etkili bir oyun sergiledi. Pınarhisarspor da müsabakada dönem dönem etkili olurken, 90 dakikanın ardından Vizespor 4-2'lik skorla galibiyete uzanan taraf oldu. Zorlu karşılaşmanın ardından Vizespor taraftarları şampiyonluktan emin olduklarını ifade ederek şöyle konuştular: "Kırklareli Amatör Süper Ligi'nin 15. haftasında takımımız deplasmanda Pınarhisarspor'u 4-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatan takımımız 90 dakikanın ardından sahadan 4-2'lik skorla galip ayrıldı. Şampiyonluk yolunda önemli bir deplasmanı da kayıpsız geride bırakan ekibimizi yürekten kutluyoruz. Önümüzdeki hafta Ahmetbey Güvenspor deplasmanında, ardından Vize'de Kırklareli Sanayispor karşılaşacak ekibimiz son hafta ise Lüleburgaz deplasmanında Yıldırımspor ile mücadele edecek. Takımımız bu 3 karşılaşmayı kayıpsız geçerse rakiplerinin alacağı sonuçlara bakılmaksızın şampiyon olacak" dediler.

Öte yandan Vizespor, önemli bir de fikstür avantajına sahip. Her hafta bir takımın maç yapmadan geçtiği ligde, Vizespor ikinci yarının ‘bay’ haftasını geride bıraktı. Ancak Babaeskispor henüz ‘bay’ olmadı. Bu nedenle Babaeskispor’un maç yapmayacağı haftada Vizespor eğer rakibini mağlup ederse, ve kalan maçlarda puan kaybı yapmazsa şampiyonluğa ulaşacak.

Sanayispor güle oynaya

Kırklareli Amatör Süper Ligi'nin güçlü ekiplerinden Sanayispor, bu hafta Karşıyaka Gençlikspor deplasmanındaydı. Karşıyaka Gençlikspor'un aldığı saha kapatma cezası nedeniyle Alpullu'da oynanan müsabaka, saat:14.00'da başladı. Kırklareli bölgesi klasman hakemlerinden Barış Turhan'ın düdük çaldığı maçta, Gürkan Horuz ve Onur Saksan yardımcı hakemlik yaptı.

Maçın başından itibaren rakibi karşısında çok etkili görünen Kırklareli Sanayispor, zorlu geçmesi beklenen bu deplasmandan 4-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı ve puanını 19 yükseltti. Kırklarelispor'un 'bay' geçtiği bu haftada Sanayispor, aldığı 3 puanla yeniden üçüncülüğe yükselmiş oldu.

Evrenspor'dan farklı galibiyet

Kırklareli Amatör Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Evrenspor, Ahmetbey Güvenspor'u konuk etti. Evrensekiz sahasında oynanan karşılaşma saat:14.00'da başladı.

Kırklareli bölgesi klasman hakemlerinden Ilker Güneş'in yönettiği müsabakada Coşkun Kabil ve Yusuf Yurtsever yardımcı hakemlik yaptı.

Evrenspor'un çok etkili bir oyunla sahadan 7-0 galip ayrıldığı karşılaşmanın ardından Ahmetbey Güvenspor 9 puanla sekizinci sırada kaldı. Evrenspor ise puanını 17'ye yükseltti ve altıncılıktaki yerini korudu.

gazetetrakya.com nabız yokluyor

Kırklareli ve Trakya’nın en çok tıklanan haber sitesi gazetetrakya.com da Amatör Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı ile ilgili kamuoyu yoklaması yapıyor.

Ligde şampiyonluğun en güçlü adayını belirlemek için nket başlatan site, futbolseverlerin akınına uğruyor. 3 günde yaklaşık 500 kişinin oy kullandığı anketin sonucu da şimdiden merak ediliyor.