Nazif Karaçam Kültür Üniversitesi'nde konferans vermeye çağrıldı

Nazif Karaçam Kültür Üniversitesi'nde konferans vermeye çağrıldı

Araştırmacı yazar Nazif Karaçam, Istanbul Kültür Üniversitesi’nde Nisan ayında bir konferans vermeye çağrıldı. Kültür Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Inci Çağlayan’ın, Nazif Karaçam’ı telefonla arayarak daveti kendisine ilettiği bildirildi.

Yapılan davetten oldukça memnun olduğunu ifade ederek, konferans vermeyi kabul eden Karaçam’ın, bu organizasyona yönelik tüm masrafları üniversite tarafından karşılanacak. Karaçam konuyla ilgili bir açıklama yaparak şunları kaydetti:

“Daha önce Istanbul Orhan Kemal Il Halk Kütüphanesi’nde bir konferans vermiş, bir de Prof. Dr. Necla Arat ve Öğretim Üyesi Yusuf Çotuksöken ile “Atatürk” konulu bir panele konuşmacı olarak katılmıştım. Şimdi bir konferans daveti de I.K.Ü’den geldi. Kendilerine konferansı Nisan ayı içerisinde verebileceğimi söyledim.

 Zaten onlar da bu organizasyonu öğretim yılının ikinci yarısında planladıklarını söylediler. Konferans üniversitenin isteğine göre; benim 62 yıllık yazarlık ve araştırmacılığım süresinde yaptığım çalışmaları, elde ettiğim kazanımları anlatmam ve kendimi tanıtmam doğrultusunda olacak. Üniversite, isteğinin bu yönde olduğunu açıkladı.

Bu amaçla düzenlenecek bir konferans olacak.”