Nike Halı Saha Ligi 22 Mart'ta başlıyor

* Nike ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Nike Halı Saha Ligi'nin yeni sezonu başlıyor.



HABER MERKEZİ
Nike Halı Saha Ligi hakkında bilgilendirme toplantısı dün saat 10.30’da Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu’nda, ASKF Genel Başkanı Hasan Başdemir tarafından yapıldı.
Bilgilendirme toplantısında Başdemir yaptığı açıklamasında şunları kaydetti;
“Nike Halı Saha Ligi 22 Mart’ta Başlayıp, 6 Haziranda Bitecektir. 2009-2010 Sezonunda ve daha önce vizelenmeyen lisanslar HİF LİSANS sayılacak. 18 yaş altı Hif lisansları Ücretsiz, 18 yaş ve daha üstü Hif Lisans bedelleri 5 TL’dir. Genç Kategorilerde 15-19 yaş grubundan ve Büyük Yaş Kategorisinde 20-35 Yaş grubundan oluşuyor. Ekip toplam 8 kişiden oluşacak ve kişi başına 10 TL, toplam 80 TL ücret alınacak. Ücretler kayıt personeline verilecek. Puanları aynı olanlar, aralarında kura çekerek birinciyi belirleyecekler.
Grup maçları 27 Mart'ta başlayarak 2 Mayıs'a kadar devam edecek. Gruplarda birinci olan takımlar eleme turuna katılmaya hak kazanacak. Saha finallerinin ardından 8 -9 Mayıs'ta bölge finalleri oynanacak. Daha sonra 22- 23 Mayıs tarihlerinde 14 bölge şampiyonun mücadele edeceği Süper Bölge Finalleri oynanacak, Türkiye final maçları ise 5–6 Haziran'da İstanbul'da gerçekleşecek. Finale kalan 8 takım final günü öncesi Türkiye Futbol Federasyonu antrenörlerinin yönetiminde özel bir kampa girecek.
Takımın fikstürdeki yeri, oynayacağı saha ve maç saatleri gibi bilgiler 25 Mart'tan itibaren www.nikefootball.com adresinden ve 0 312 444 6 NHL (444 6 645) numaralı telefondan öğrenilebilecek.  Nike Halı Saha Ligi final maçları sonucu şampiyon olan takım, elemelerden çıktığı halı sahada bir senelik bedava üyelik ve Nike Futbol koleksiyonundan ürünler de kazanacak.“  (ue)