Nişikli Turizm ile uçak konforunda seyahat

Kırklareli'den, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere ülkemizin çeşitli bölgelerine ve Bulgaristan ile Romanya'ya yolcu taşımacılığı yapan Nişikli Turizm, filosunu son model teknolojilerle donanmış otobüsler ile güçlendiriyor. 


HABER MERKEZİ

Yolcularının rahatı ve konforu için hiçbir yatırımdan kaçınmayan firma, geniş ve ferah koltukları, her koltuğun arkasında bulunan Tv ekranından istenilen tür film ve müzik yayını olanağı veren teknolojisi, kablosuz internet bağlantısı ve son sistem güvenlik ekipmanlarıyla donatılmış Mercedes otobüslerini hizmete sundu.
Filoya katılan 5 yeni otobüs için düzenlenen kurban kesme töreninde, “Bu otobüsler rüya gibi bir şey” diyen Nişikli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Nişikli şunları söyledi:
“Biz bu işe başladığımız günden itibaren, yolcularımıza rahat ve huzurlu bir seyahat imkanı sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Kırklareli bize sahip çıktı, biz de halkımıza, önümüzdeki 5 yılı borç ödemesiyle geçirmek pahasına, en iyi, en mükemmel araçlarla hizmet vermeyi amaçladık. Borç ödemesiyle diyorum çünkü bizim kenarda birikimimiz yok. Biz halkımızdan aldığımızı yine halkımıza sunmayı ilke edindik. Bu amaçla da adeta bir rüya gibi olan bu son model otobüsleri aldık. Şu an 5 yeni otobüsümüz seferlerine başladı. Önümüzdeki aylarda 3 yeni otobüs daha filomuza katılacak ve yolcularımıza mükemmel seyahat keyfini yaşatacağız. Bize sahip çıkan, ayakta kalmamızı sağlayan vatandaşımıza layık oldukları hizmeti vermenin mutluluğunu yaşıyorum. İnsan odaklı hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, daha da iyilerini yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Yeni otobüslerimiz halkımıza hayırlı olsun.” (s)