Nurettin Nişikli yuvaya döndü

Kırklareli'nin tanınmış işadamlarından ve Belediye Meclisi'nin bağımsız üyesi Nurettin Nişikli, yaklaşık 8 yıl önce ayrıldığı partisi MHP'ye geri döndü.

Kırklareli’nin tanınmış simalarından Nurettin Nişikli, MHP Kırklareli Merkez ilçe teşkilatının geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret ederek partiye geri dönmesini istediklerini belirtti.

“Birçok arkadaşımız gibi bizi de ziyaret etmeleri mutlu etti, memnun oldum. Yuvaya davet çağrılarını seve seve kabul ettik, koşa koşa gittik” diyen Nurettin Nişikli, Perşembe akşamı yapılan bir toplantıyla MHP’ne geri döndüğünü bildirdi.

3 yıldır bağımsız olan ve her hangi bir partide kayıtlı olmayan Nişikli; “Bazı nedenlerden dolayı MHP’den ayrıldım. 8 yıla yakındır yuvadan uzaktık. Yeni yönetim tarafından yapılan davet neticesinde Perşembe akşamı yapılan toplantıya katıldım. Toplantıda da ziyadesiyle mutlu oldum davetlerine. Tekrar yuvaya dönmüş olmanın sevincini o arkadaşlarımızla birlikte paylaştık. Burada, MHP’nin kırılan onurunun ve gururunun tedavisini ve MHP’nin hak ettiği yere gelmesi için canımla kanımla her şeyimle bütün imkanlarımla çalışacağıma bir asker nefer gibi mücadele edeceğimize söz verdik” şeklinde konuştu. (mc)