O artık bir Kırklarelili

O artık bir Kırklarelili

Valiler Kararnamesi dolayısıyla Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş; Aydın iline, Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu ise Kırklareli'ne ataması gerçekleşmişti. Yayınlanan bu kararnameye göre 13 valinin de görev yerinde değişiklik olmuştu.

Bu kapsamda geçtiğimiz Perşembe günü Kırklareli’ndeki görevine başlayan Vali Aydoğdu, makamından ilk mesajını vererek; “Kırklarelililer ile birlikte çok güzel işlere imza atacağız” dedi.

Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, geçtiğimiz hafta sonu Kırklareli’ne bağlı Ilçeleri ve beldeleri ziyaret ederek, Kaymakamlardan brifing aldı.

Artvin Il Valiliği görevinden, Kırklareli Il Valiliği görevine atanan Vali Aydoğdu, Kırklareli’nde göreve başlamasının ardından, Kırklareli’ne bağlı Ilçe ve Beldeleri ziyaret etti.

Ilçe Kaymakamlarından brifing alan Vali Aydoğdu, bu ziyaretlerin şimdilik tanıma ziyaretleri olduğunu, daha sonraki günlerde daha ayrıntılı ziyaretlerde bulunacağını belirterek;

“Bu ziyaretlerle sorunlara tam vakıf olmak mümkün değil ama en azından ön bilgi olması için bu tanıma ziyaretlerinde bulunuyoruz. Daha derinlikli ziyaretlerimiz de olacak. Biliyorsunuz görevimize yeni başladık ve ziyarete gelenlerin nelerden bahsettiklerini daha iyi anlamak ve daha hızlı çözüm yolu bulmak için bu ziyaretlerimizi erkene aldık.” dedi.

Göreve başlamasıyla ilk hafta sonunu Ilçeleri tanımak için ziyaret eden Vali Aydoğdu, 11 Temmuz Cumartesi günü, Pehlivanköy, Babaeski, Lüleburgaz Ilçelerini ve Alpullu Beldesini, 12 Temmuz Pazar günü ise Pınarhisar, Vize Ilçeleri ile Kıyıköy Beldesine ziyaretlerde bulundu.

Yaptığı ziyaretlerde İlçe Kaymakamlarından brifing alan Vali Aydoğdu, Ilçede Kaymakam, Belediye Başkanı, Muhtarlar ve Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.

Vali Aydoğdu’nun Ilçelere yaptığı ziyaretlerde, Vali Yardımcısı M. Zeki Koçberber, Il Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoğlu, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Raif Kelep, Il Milli Eğitim Müdür Vekili Ziya Eser, Tarım Il Müdürü Murat Yıldız, Orman Işletme Müdür Şahin Aybal, Basın ve Halkla Ilişkiler Müdürü Cengiz Halit Şen, Planlama Müdürü Mesut Özenen, Il sağlık Müdürü Dr. Mehmet Bilgin, Bayındırlık ve Iskan Müdürü Belkıs Akkan, Sanayi ve Ticaret Müdürü Gültekin Hadi, Kültür ve Turizm Müdürü Naci Gürbüz, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri ve Ilçe Müdürleri hazırda bulundu.

Vali Aydoğdu’ya hoşgeldin ziyaretleri devam ediyor

Artvin Il Valiliği görevinden Kırklareli Il Valiliği görevine atanan Vali Cengiz Aydoğdu’ya, hoşgeldiniz ziyaretleri de devam ediyor.

Vali Cengiz Aydoğdu’yu 10 Temmuz Cuma günü sırasıyla; Kırklareli Üniversitesi Rektörü Mustafa Aykaç, AK Parti Il Başkanı Yurdaer Ulus, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Bilal Yeşil, Eğitim Bir-Sen Şubesi Basın Yayın Sekreteri Halil Yüce, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri, Il Milli Eğitim Müdür Vekili Ziya Eser, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, makamında ziyaret ederek, Kırklareli’ndeki görevinde başarılar diledi.

Vali Aydoğdu’ da Kırklareli’nde görev yapacağından dolayı çok mutlu olduğunu, Kırklareli halkı ile birlikte planlanan çalışmaların ve hizmetlerin yapılacağını belirtti.