Oda Başkanı Selçuk: "Bulgarca Kursu açacağız"

Kırklareli İnşaat Sanatkarları Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelerine verilen kurslar devam ediyor. Başkan Ergun Selçuk devam etmekte olan 'Kompanzasyon Araç-Gereçleri ve Teknolojisi Eğitimi Kursu'nun sona ermesinin ardından 'Bulgarca Kursu'nun açılacağını söyledi.

Kırklareli İnşaat Sanatkarları Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelerine verilen kurslar devam ediyor. Başkan Ergun Selçuk devam etmekte olan “Kompanzasyon Araç-Gereçleri ve Teknolojisi Eğitimi Kursu”nun sona ermesinin ardından “Bulgarca Kursu”nun açılacağını söyledi.
Kırklareli İnşaat Sanatkarları Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 18 Kasım 2008 tarihinde başlatılan “Kompanzasyon Araç-Gereçleri ve Teknolojisi Eğitimi Kursu”nun 08 Ocak 2009 günü sona eriyor. Oda Başkanı Ergun Selçuk verilmekte olan Kursun sona ermesinin ardından “Bulgarca Kursu” düzenlemek için planlama yaptıklarını belirtti.
Başkan Selçuk Oda olarak her zaman üyelerinin yanında olduklarını ve onların işlerini daha iyi ve bilinçli olarak yapmaları için her türlü eğitim desteğini vereceklerini belirterek şunları kaydetti:
“Oda olarak her zaman üyelerimizin yanındaydık ve olmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda üyelerimizin daha bilinçli ve daha iyi işlerini yapabilmeleri için bir takım kurslar düzenliyoruz. 18 Kasım 2008 tarihinde başlattığımız “Kompanzasyon Araç-Gereçleri ve Teknolojisi Eğitimi Kursu” 08 Ocak 2008 Perşembe günü sona erecek. Bu kursumuzun sona ermesinin ardından Ocak ayı sonunda “Bulgarca Kursu” düzenlemeyi düşünüyoruz. Bunun içinde üyelerimizden kurs için müracaatta bulunmalarını bekliyoruz.” (s)