"Oğlumuzun başarısında, Final Dergisi Dershanelerinin katkısı çok büyük"

'Oğlumuzun başarısında, Final Dergisi Dershanelerinin katkısı çok büyük'

Bilindiği gibi Seviye Belirleme Sınavı’nın (SBS) sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Alınan sonuçlara göre İl birincisi Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Yusuf Inanç oldu. 492. 080 yerleştirme puanı ile Türkiye 470.’si olan Yusuf Inanç, ayrıca Gebze’de bulunan Türk Eğitim Vakfı(TEF) Inanç Türkeş Lisesi’ne Kırklareli’den kazanan ilk öğrenci olma ünvanını kazandı. Inanç bu başarısını, Final Dergisi Dershaneleri’ne borçlu.

Tecrübeli kadrosu ve disiplinli eğitimi ile köklü bir geçmişe sahip olan Final Dergisi Dershaneleri, birçok öğrenciyi başarılı sonuçlara kavuşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda SBS' de Kırklareli il 1. si olan Yusuf Inanç’ın anne ve babası Final Dergisi Dershanesi Yönetim Temsilcisi Şeref Koca’ya bir teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Yusuf Inanç’ın babası Yüksel Inanç ve Nermin Inanç, çocuklarının gösterdiği başarının elde edilmesinde okulunun ve Final Dergisi Dershaneleri’nin çok büyük katkılarının olduğunu belirtti.

Türk Eğitim Vakfı Inanç Türkeş Lisesini, Kırklareli'nden kazanan ilk öğrenci olan Yusuf Inanç da başarısında ailesinin, okulunun ve Final Dergisi Dershaneleri’nin büyük yararı olduğunu, asıl amacının ülkemize büyük katkılarda bulunmak ve bunun için de bundan sonraki süreçte çalışmalarını daha büyük bir istekle devam ettireceğini söyledi.

Final Dergisi Dershanesi Yönetim Temsilcisi Şeref Koca da öğrencisi Yusuf Inanç'ı başarılarından dolayı kutlayarak, kendisinin ülkemizi seven, ülkemizi daha ileriye taşımak için uğraşan, ülkemize yararlı olabilmek için her türlü çabayı gösteren bir öğrencisi olacağına inandığını söyledi.

Final Dergisi dershanesi Yönetim Temsilcisi Şeref Koca Yusuf Inanç'a başarısından dolayı 2.000 TL ödül çeki verdi.