Öğrencilerden Eser'e ziyaret

İlköğretim Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kocahıdır İlköğretim Okulu öğrencileri Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser'i makamında ziyaret etti.

 


HABER MERKEZİ


Kocahıdır İlköğretim Okulu Müdürü Hüdayi Akgün, Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Mermi, öğrenciler Tuğçe Dülger, Şeyda Yılmaz, Hande Irmak, Tugay Dülger ile birlikte Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser’i makamında ziyaret ederek 2009-2010 Eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundular.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser kendisine çiçek veren öğrencilerin tek tek İlköğretim haftasını kutlayıp onlara birer hediye verdi.
Daha sonra Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser bugün sembolik olarak Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna kimin geçeceğini sordu ve Öğrencilerden Tuğçe Dülger sembolik olarak Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü oldu.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser öğrenci Tuğçe Dülgere “ Sen Milli Eğitim Müdürü olsaydın napardın?” sorusuna, 8. Sınıf öğrencisi olan Tuğçe Dülger” Şuanda Mili Eğitim olarak çok iyi bir şekilde çalışılıyor, bir eksik yok şuanda da aklıma bişey gelmiyor ama bu durumda eksik bişey bulunmuyor” ifadelerine yer verdi. Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser’de bu durumda demek ki iyi işler yapıyoruz ki öğrencilerimiz bu durumdan memnunlar. Bizler eğitim alanında çalışmalarımı daha ilerilere taşıyıp, daha da ilerlemeniz için sizlere bırakacağız. Ben tekrar burada tüm öğrencilerin İlköğretim haftasını kutluyorum” dedi. (ek)