Öğrencilerden Kırklareli'nin üst düzey makamlarına ziyaret

Öğrencilerden Kırklareli'nin üst düzey makamlarına ziyaret

2009-2010 eğitim-öğretim yılı ve ilköğretim haftası kutlamaları kapsamında dün gerçekleşen programlar, öğleden sonra makam ziyaretleri ile devam etti.

Geleceğin Vali, Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürleri, ilgi ve heyecanla ilk kez gördükleri bu makamları dikkatle incelediler.

Atatürk Ilköğretim Okulu öğrencileri, Kırklareli Vali Vekili Volkan Köksal’ı ziyaret etti

Ziyaretlerin ilki Atatürk I.Ö.O. 7. öğrencileri Begüm Özdemir, Ozan Tepeli, Irem Kurban ve Talha Burak Ulus tarafından beraberlerinde okul müdürü Mustafa Akyüz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Alptekin Baştürk eşliğinde, Kırklareli Vali Vekili Volkan Köksal’a gerçekleşti.  Köksal, kendisini ziyaret eden öğrencilere ‘hoşgeldiniz’ dileklerinde bulunarak; “Yeni eğitim-öğretim yılı anasınıfı ve birinci sınıfı giden kardeşleriniz için başladı.

Bu minik öğrencilerimizde ve ailelerinde şimdi tatlı bir heyecan var. Öğrencilerimiz, öğretmenler, veliler ve okul idaresi için elimizden geleni yapacağız.

Öğretmenlerimiz çok önemli bir görev icra ediyorlar. Ben hepsine yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bu ziyaret vesilesiyle başarılar diliyor, onları şimdiden tebrik ediyorum. Bizler hepinize güveniyoruz. Hepiniz pırıl pırıl gençlersiniz. Ilerde hepiniz çok iyi yerlere geleceksiniz.” dedi.

Daha sonra Köksal, kendisini ziyaret eden öğrencilere ve okul öğretmenlerine birer hediye paketi sunarak iyi dilek temennileriyle makamından uğurladı.

Tevfik Fikret Yatılı Ilköğretim Bölge Okulu öğrencileri, Başkan Çağlayan’ın makamındaydı

Makam ziyaretleri çerçevesinde Tevfik Fikret Yatılı Ilköğretim Bölge Okulu öğrenci ve öğretmenleri de Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ı ziyaret etti. Saat 14:30’daki ziyarete okul müdürü Mehmet As, 1. Sınıf Öğretmeni Kayhan Kuralay, 8/A sınıfı öğrencilerinden Seda Sinici ve Nazmi Dinç, 1/A sınıfı öğrencilerinden Berkan Berhiten ve Melike Can katılım gösterdi.

Öğrenciler ilk olarak Başkan Çağlayan’a Ilköğretim Haftası kutlamaları çerçevesinde bir buket çiçek taktim etti. Başkan Çağlayan çiçek için öğrencilere teşekkür ederek, onlara bir sıkıntıları olup olmadığını sordu.

Öğrencilerden Seda Sinici, okul bahçelerinde oturmak için bank olmadığını, okul bahçelerinin toz toprak içinde olmasından ötürü teneffüslerde güzelce eğlenemediklerini belirtti.

 Başkan Çağlayan’da öğrencilerin bu sıkıntılarının giderilmesi için okullarına oturma bankı konusunda yardım edeceklerini, okul bahçesi düzenlemesi içinde gerekli çalışmaları da belli bir süre sonra yapacaklarını söyledi. Ziyaretin sonunda Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan öğrencilere ve öğretmenlere hediyeler takidim etti ve kendileriyle toplu olarak bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kocahıdır Ilköğretim Okulu öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser’in makamındaydı

Ziyaretler kapsamında Kocahıdır Ilköğretim Okulu öğrencileri ise Il Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser’in makamındaydılar.

Bu ziyarete okul müdürü Hüdayi Akgün, müdür yardımcısı Ismail Hakkı Mermi, öğrenciler; Şeyda Yılmaz, Hande Irmak, Tuğçe Dülger ve Tunay Dülger katıldı.

Ziyarete gelen öğrenciler ilk olarak Il Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser ve Şube Müdürü Yasin Özdil’e çiçek sundular. Müdür Ziya Eser de öğrenci ve okul yöneticilerini hediye takim ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sonrasında okulun 8. Sınıf öğrencisi Tuğçe Dülger’i temsili olarak Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturtan Eser, öğrenciye “Müdür olsan ne gibi talimatlar verirdin?” diye sordu. Dülger ise öğrencilerin eğitimi ve disiplini ile ilgili talimat vereceğini söyledi. Öğrencilerin eğitiminin herşeyden önce geldiğini belirten Eser, ziyarete katılan öğrencilerin de bir gün böyle makamlarda oturacağını belirtti.

Ziyaret dilek ve temennilerin ardından son buldu.