"Öğrencilerimiz bizlerin geleceğidir"

* 'İlköğretim Haftası' dün düzenlenen törenlerle başladı. Etkinlikler kapsamında Kırklareli Atatürk İlköğretim Okulu'ndan 4 öğrenci Müdür ve Öğretmenleri eşliğinde Kırklareli Vali Vekili Volkan Köksal'ı makamında ziyarette bulundu.



HABER MERKEZİ
Kırklareli’de “İlköğretim Haftası” dün Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından, Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu’nda yapılan tören ile başladı. Hafta boyunca devam edecek olan etkinlikler kapsamında dün Kırklareli Atatürk İlköğretim Oku’ndan 4 öğrenci, Müdür ve öğretmenleri ile birlikte Kırklareli Vali Vekili Volkan Köksal’ı makamında ziyaret etti.
Saat 14.30’da gerçekleştirilen ziyarette; Okul Müdürü Mustafa Akyüz, Beden Eğitimi Öğretmeni Alptekin Baştürk ile 7. sınıf öğrencileri Ozan Tepeli, Talha Burak Ulus, Begüm Özdemir ve İrem Kurban yer aldı. Kırklareli Vali Vekili Köksal, 81 vilayet içerisinde eğitim alanında ilk sırada alan Kırklareli’nin bu başarısını bu yılda sürdüreceklerine inandığını belirterek şunları kaydetti:
“1. sınıf ve okul öncesi öğrencilerimiz bugün ilk defa okula başlamış olmanın heyecanını yaşadılar. Eğitim, öğretmeni ile öğrencisi ve velisi ile üçlü bir saç ayağını oluşturmaktadır. Öğrencilerimiz aynı zamanda bizlerin geleceğidir.
Veliler, yöneticiler, öğretmenler ve okul idaresi olarak onlar için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Öğretmenlerimizde bu kapsamda çok önemli ve kutsi bir görevi ifa ediyorlar. Kırklareli bilindiği üzere 81 vilayet içerisinde eğitim alanında aldığı başarılar ile Türkiye’de söz edilen bir il durumunda bulunuyor. Bu öğrencilerimizin de bu yıl aynı bu başarıları ilimize kazandıracağına inanıyorum. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin hepsine bu yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması sebebi ile bu ziyaret vesilesi ile başarılar diliyorum. Tüm öğrencilerimize de yeni ders yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”
Okul Müdürü Mustafa Akyüz’de Vali Vekili Volkan Köksal’a göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etmesinin ardından, Valui Köksal tarafından öğrenci ve idarecilere hediyeleri verildi. (s)