Öğretmenler Günü'nde okullar çiçek bahçesine döndü

Öğretmenler Günü'nde okullar çiçek bahçesine döndü

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yapılan etkinliklerin içinde kuşkusuz en önemlisi, öğrenciler tarafından öğretmenlerinin gününün kutlanmasıydı.

Sabah okullarına büyük bir heyecanla giden öğrenciler, öğretmenin sınıfa girmesinin ardından aldıkları hediyeleri ona verme telaşına düştüler.

Bu hediyelerin arasıdan en çok rastlanılan anlamı büyük olan çiçek oldu. Öğrencilerin cefakar öğretmnleri için getirmiş olduğu çiçekler, sınıfları bir anda çiçek bahçesine dönüştürdü.

Öğrencilerin getirdiği çiçek ve hediyelerden büyük mutluluk duyan ve oldukça duygulanan öğretmenler de, kendilerine verilecek en büyük armağanın öğrencilerini en iyi yerlerde en başarılı şekilde görmek olduğunu dile getirdiler.

Sınıflarda çekilen hatıra fotoğraflarının ardından Öğretmenler Günü, ders işlemeye devam ederek kutlandı. Ilköğretime yeni başlamış olan öğretmenlerin en büyük hediyesi de, miniklerin okuma-yazmayı öğrenmiş olmalarıydı.

Bu anlamlı gün aynı zamanda emekli öğretmenlerin eski öğrencileri tarafından ziyaret ve telefonla hatırlanılmasıyla kutlandı.