Oktay Vural'dan Trakya çıkarması

Oktay Vural'dan Trakya çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi grup Başkan Vekili ve Izmir Milletvekili Oktay Vural 29.01.2010 tarihinde Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde vereceği konferansın ardından Kırklareli'ne gelecek.

M.H.P Kırklareli Basın ve Halkla Ilişkiler Sorumlusu Il Başkan Yardımcısı Hakan Aytaç Kaya'nın bildirdiği yazılı açıklamada 30.01.2010 tarihinde Oktay Vural'ın "Ya Teslimiyetçilik ya milliyetçilik" isimli konferansı gerçekleştireceğini ve Vural'ın yoğun bir programının bulunduğunu belirtti. Vural'ın Kırklareli programı şöyle;

- Saat 09:00 - 11:00 arası MHP il ve ilçe yönetimleri belediye başkanları ve tüm muhtarlarımızın da davet edileceği sabah kahvaltısı

- Şehrimizdeki esnaf ve oda ziyaretleri

- Babaeski MHP ilçe teşkilatının saat 14:00'daki düzenlediği konferansta konuşmacı

- Saat 16: 00'daki Kavaklı Beldesinde park kahvesinde kahve toplantısı

- Saat 19: 00'da Kırklareli'nde Rektörlük binası Kültür Merkezi Konferans salonunda tüm MHP yönetimlerinin ve halka açık olan "Ya Teslimiyetçilik Ya Milliyetçilik" adlı konferans.

Edindiğimiz bilgiye göre ise Milletvekili Oktay Vural Kırklareli'ndeki konferansının ardından 31 Ocak 2010 Pazar günü Edirne'de saat 13: 00'da Edirne Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda da bir konferans verecek.