Oktay Vural, yarın Kırklareli'nde

* Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, yarın Kırklareli'ne gelerek gündüz bir takım etkinliklerde bulunup gecede 'Ya Teslimiyetçilik, Ya Milliyetçilik' konulu Konferans verecek.



HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, yarın Kırklareli’ne gelecek. Vural yapacağı Kırklareli ziyaretinde ilk olarak 09.00-11.00 saatleri arasında MHP İl ve İlçe Yönetimleri, Belediye Başkanları ve tüm muhtarların davet edildiği Akkuş Kaya Hotel’de düzenlenen sabah kahvaltısına katılacak.
Ardından esnaf ziyareti ve Odaları ziyaret edecek olan Vural, Babaeski İlçe Teşkilatı tarafından saat 14.00’te Babaeski Belediyesi Tansa Düğün Salonu’nda düzenlenen konferansa katılacak. Buradaki konferansın ardından saat 16.00’da Kavaklı Beldesi’ndeki park kahvesinde yapılacak kahve toplantısına katılacak.
MHP Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın Kırklareli ziyareti aynı gün saat 19.00’da Kırklareli Kültür Merkezi’nde vereceği “Ya Teslimiyetçilik Ya Milliyetçilik” konulu konferans ile sona erecek. (s)