"Okullarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri belediyemizin imkânları dâhilinde karşıladık ve bundan sonrada karşılamaya devam edeceğiz"

'Okullarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri belediyemizin imkânları dâhilinde karşıladık ve bundan sonrada karşılamaya devam edeceğiz'

Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor. Bu doğrultuda Babaeski Anadolu Lisesi’ne hediye ettiği 1 adet projeksiyon aleti ile öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayarak yararlı faaliyetlerini sürdürüyor.

 

Babaeski Belediye Başkanlığı olarak okullarının ihtiyaçlarını okul müdürü ve öğrenciler ile görüşerek çözüm önerileri aradığını belirten Hacı, eğitim ve öğretime verdiği önemi birkez daha gözler önüne serdi.

“Eğitim kurumlarından ve eğitimcilerimizden bugüne kadar bizlere gelen hizmet taleplerini yerine getirmeye çalıştık” diyen Hacı, “sorumluluk alanımızda bulunmamasına rağmen okullarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri belediyemizin imkânları dâhilinde karşıladık ve bundan sonrada karşılamaya devem edeceğiz. Öğrencilerimiz bizlerin geleceğidir” şeklinde konuştu.

Konu ile ilgili açıklamalarına, “yarınlarımızın güzel olması için çocuklarımızı güzel ve kaliteli bir şekilde yetiştirmemiz gerekmektedir. Bunun yolu da kaliteli bir eğitimden geçmektedir” cümlesi ile devam eden Hacı, kaliteli eğitim ve öğretimin önemine değindi.

Onların isteklerini yerine getirmenin, daha teknolojik, modern dersliklerde eğitim görmelerinin yöneticiler olarak onların temel görevi olduğunu söyleyen Hacı, “Bu sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi. Bir ülkenin ekonomik, siyasal, kültürel, sosyal açıdan gelişiminin o ülkedeki eğitimli insanların yetiştirilmesine bağlı olduğuna da vurgu yapan Hacı’ya Babaeski Anadolu Lisesi öğrencileri de minnettar kaldıklarını şu sözlerle belirttiler; “Bizlere ve ilçemizdeki tüm öğrencilerle kendisini ziyaret etmeye gittiğimizde her zaman kapısını açan, zamanını ayıran, sorunlarımızı dinleyen, bizlere her türlü desteğe veren Sayın Belediye Başkanımız Abdullah Hacı’ya çok teşekkür ederiz ve eğitime sürekli destek veren bir Belediye Başkanı’na sahip olduğumuz için çok şanslıyız.” dediler.