"Olağanüstü potansiyelinizi gün yüzüne çıkarmaya hazır olun"

"Olağanüstü potansiyelinizi gün yüzüne çıkarmaya hazır olun"

Kişisel gelişim ve psikoterapi alanında Trakya'da ilk ve tek olan Edirne'deki Carpe Diem Gelişim, 11 Aralık 2009 saat 19:00'da Kuantum Düşünce Tekniği alanında uzman isim Tuna Tüner'i sizlerle buluşturuyor. Tuna Tüner; Kuantumla Yeni Hayat Semineri'nde kader nedir, bilinçaltının gücü, korkular ve kısır döngüler nasıl oluşur, ilişkilerde blokaj yaratan sebepler nelerdir, isteklerinizin gerçekleşmesi için niyetler nasıl oluşturulur, yaşam ile ilgili ilginç tespitlere felsefi bakış açısı eşliğinde yalın ve keyifli bir dille cevaplar veriyor.  Insanın olağanüstü doğasını ve evrenin sonsuz potansiyelini, evrenin yasaları ile nasıl uyumlu hale getirebileceğimizi öğretiyor.

Daha fazla bilgi için Carpe Diem Gelişim'in websitesi www.carpediemgelisim.com 'u ziyaret edebilirsiniz.

Tuna Tüner kimdir?

1979 yılında Istanbul'da doğan Tuna Tüner, Bilgi Üniversitesi Sinema-TV bölümünden mezun olduktan sonra sinema dalında başladığı meslek hayatına "insanlar" ve "hayatlar" ile ilgili portreler kurgulamıştır.

Bu portrelerin dramalardan öteye geçemediğini fark ettikten sonra, bu konuda daha somut bir şeyler yapma isteği ile, yaşamını insan ruhu ve zihninin işleyişi ve ilgili konularda araştırmalara adamıştır.

"Kuantum Teorisi"yle başlayan bu serüvende, insan bilinçaltı, ego, bilinç, düşünce gücü, çekim yasası ve kuantum düşüncenin işleyişini keşfetmiş ve uzun yıllar söz konusu alanlarda dünyaca ünlü düşünürlerin ve yazarların birçok eserini incelemiş, makaleler yazmış ve konuşmalar yapmıştır. Ilk olarak R. Şanal'dan "Kuantum Düşünce Tekniği Uygulayıcı" eğitimi aldıktan sonra, çok sayıda farklı teknik ve uygulama ile tanışmış ve bu alanlarda çeşitli eğitimler almıştır.

Uyguladığı tekniklerde her zaman bir "bütünsellik" arayan Tuna Tüner, bireyin ruh-zihin-beden ekseninde kusursuz bir değişim-dönüşüm gerçekleştirmek amacıyla tamamen kendine özgü bir program olan "Hayatı Kullanma Kılavuzu"nu yaratmıştır. Ayrıca, iki günlük benzersiz bir çalışma olan "Yetişkinler için Hayat Bilgisi" de yine bu süreç içinde yarattığı başarılı çalışmalardandır.

Aile ve atalarımızdan taşıdığımız "Karmik" sorunların şifalanmasında insanoğlunun elindeki en güçlü teknik olan Aile Dizimi'ne değişik bir bakış açısı katan Kuantum Drama çalışmaları ile Türkiye'nin birçok kentinde ve Avrupa'da insanların hayatına dokunarak derin farkındalıklar yaratmaktadır.

Tuna Tüner, yaşamlarımızdaki en önemli konu başlıklarına odaklanan birçok seminer vasıtasıyla yüzlerce kişiye ulaşmıştır. Çalışmalarını her geçen gün gerek konu başlıkları gerek içerikleri bakımından daha da derinleştirmeye ve zenginleştirmeye gayret ederek sevgiyle paylaşmaya devam etmektedir.

Ayrıca, Türkiye'de ilk defa "Kuantum Teorisi"ni, bilimsel yönlerinin yanı sıra hayatımızdaki pratik yansımalarını ve kullanımını, herkesin kolaylıkla anlayabileceği bir dille ve kendine özgü tarzıyla çeşitli seminerlerde çok sayıda insana ulaştırmaya başarmıştır.

Tuna Tüner, insanların kendi görkemlerini keşfetmelerine, sonsuz potansiyeller içinden isteklerine uygun seçimler yapabilmelerine ve aslında gerçek mutluluğun hemen yanı başlarında olduğunu fark etmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.