Olinspor Türk oyuncularla sözleşme yeniledi

Olin Edirne Basketbol Derneği, 2010-2011 sezonunda forma giyecek Türk oyuncularla sözleşme yeniledi.

 

Olin Edirne Basketbol Derneği Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, Olin Yağ Sanayi'de düzenlenen toplantıda geçen yıl takımın birinci lige çıkmasında büyük emekleri olan birbirinden değerli 6 oyuncuyla sözleşme yenilediklerini belirtti.
Yeni sezonda takımla yeniden anlaşma imzalayan, Ege Taşpınar (kaptan), Ömer Ünver, Ahmet Kaplan, Hüseyin Doğan, Caner Ercan ve Barkın Çınar'ın bu sezonda çok başarılı maçlar çıkartacağını ifade eden Yiğitsoy, ''Geçen sezondan bu yıla anlaşma imzaladığımız bütün oyuncular, bizim için altın değerinde. Hepsi bu sezon da çok güzel yerlerde forma giyecekler'' dedi.
Yiğitsoy, kombine biletlerin 300 TL'den satışa sunulduğunu, 1500 adet satılacak biletlerin kısa sürede tükeneceğini bildirdi.
Olin Edirne Basket Derneği Ana sponsoru Olin Yağ Sanayi Genel Müdürü M. Edip Ağaoğulları, sözleşme yenileyen oyunculara Beko Basketbol Liğinde başarılar diledi.
Geçen sene Olinspor'un büyük bir başarıya imza attığını anlatan Edip Ağaoğulları şunları söyledi:
''Sayenizde 1. lige yükseldik. Umarım bu yıl beklentilerimiz doğrultusunda ilerleriz. Biz takım olarak sizlerde kendi kariyerleriniz doğrultusunda. Edirne, takım sporlarında yaşadığı talihsizlikleri aştı. Basketbolda söz sahibi bir şehir haline geliyoruz. Sizler bizin geçen yıldan kalan göz ağrılarımızsınız'' aa