Önadım ailesi ile nice senelere

Önadım ailesi ile nice senelere

Gazetemiz Sorumlu Yazı Işleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, doğum gününü geçtiğimiz Cumartesi günü, Önadım Medya Grubu personeli ile birlikte kutladı. Kurtbayram 30. yaş gününü kutlamanın sevincini Önadım ailesi ile paylaşırken, ekibin bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ferdi Kurtbayram’ın doğum gününe; Önadım Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Öznur Tüzün, Kırklar Haber Sorumlu Yazı Işleri Müdürü Zekeriya Dinçkol ile Önadım Medya Grubu’nun tüm çalışanları tam kadro katılım gösterdiler.

15 Ağustos 1979 doğumlu Kurtbayram için hazırlanan sürpriz doğum günü, oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Bu sürprizden son derece mutlu olan Kurtbayram, arkadaşlarının güzel jestine teşekkür ederek, alkışlar eşliğinde doğum günü pastasının mumlarını üfledi.

Daha sonra beraberce pastanın keyfini çıkaran ve sık sık Kurtbayram’ı yeni yaşından dolayı tebrik eden Önadım Medya Grubu çalışanları, hoş bir sohbet içerisinde oldukça keyifli dakikalar yaşadılar.

Doğum günü sebebiyle gazetemize bir açıklama yapan Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı Işleri Müdürü Ferdi Kurtbayram;

“Üç yıla yakın bir süredir Önadım Medya Grubu içindeyim. Önadım ailesini daha da birbirine kilitleyen, bizleri dayanışma içerisine sokan, bu tür özel günlerin, çok da önemi yok aslında...

Çünkü bizler zaten hergün bu neşe ve enerji içerisinde, Kırklarelililere yakışan bir gazete okutmak için çaba sarf ediyoruz. Ve bunu da başardığımızı düşünüyoruz.

Önadım’ın tecrübeli ve ufku açık personeli hedef edindiği bu görevlerini her gün bir kez daha belirliyor ve o günün akşamı amaçlarını gerçekleştirmenin huzuru ile bir sonraki güne hazırlanıyor. Bizler gazetemizi elimize aldığımızda, okyucunun gözünden bakıyor; tarafsız, objektif, basın ahlak kurallarına saygılı gazetecilik anlayışı ile haberlerimizi yapıyoruz.

Işte böylesine sorumluluk isyeten bir görev esnasında, hayatın da devam ettiğini görmek zorundasınız. Yanımdan hiç ayrılmayan çalışma arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyor, hep birlikte daha nice yıllar geçirmeyi diliyorum” dedi.