Önadım'da, beraberce daha nice yıllara

Önadım'da, beraberce daha nice yıllara

Önadım Gazetesi’nin tecrübeli haber muhabri Caner Savak 26. yaş gününü dün, sürpriz bir doğum günü partisiyle kutladı. Önadım Medya Grubu personeli, çalışma arkadaşları Savak için hazırladıkları kutlama için biraraya geldiler.

Önadım Gazetesi tesislerinde gerçekleşen Savak’ın doğum günü kutlamasına; Önadım Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Öznur Tüzün, Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı Işleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, Kırklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazı Işleri Müdürü Zekeriya Dinçkol, Fatma Varlı ve Önadım Medya Grubu personeli, tam kadro katılım gösterdi.

Saat 16.00 sıralarında gerçekleşen kutlamada, Gazetemiz Muhabiri Caner Savak, 26 yaşından 27’nci yaşına girişini tüm çalışanlarımızla kutladı ve alkışlar eşliğinde doğum günü pastasının mumlarını üfledi. Önadım Gazetesi’nin bir üyesi olmaktan ve dostları ile yeni yaşını kutlamaktan duyduğu sevinci dile getiren Caner Savak, daha nice doğum günlerini, gazetemizde beraberce kutlamayı da çok istediğini sözlerine ekledi. Daha sonra hoş bir sohbet havasında geçen kutlama, Önadım Medya Grubu personelinin 27’nci yaşına basan Savak’ı tekrar tebrik etmesi ile son buldu.