Önadım'dan sel bölgesine yardım

Önadım'dan sel bölgesine yardım

Geçtiğimiz hafta Trakya'yı ve tüm Marmara bölgesini etkisi altına alan aşırı yağışlar ve bu yağışların sonucunda meydana gelen sel afeti, sosyal hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kırklareli çevresinde ve Istanbul'da yaşanan bu insanlık dramı, can kaybına da yol açarken, birçok vatandaşımızın evi sular altında kaldı.

Gerek evleri, gerekse eşyaları sular altına gömülen binlerce vatandaş, şimdi yardıma muhtaç bir halde çaresizliği ile baş başa kaldı.

Işte bu kapsamda, Önadım Medya Grubu'nun duyarlı personeli afet bölgesine elinden geldiğince yardım etmek üzere kolları sıvadı.

Öznur Yapı A.Ş. Teknik Danışmanı, ayrıca Saray Belediye Meclis Üyesi Mimar Zerrin Özbak'ın çağrısı ile yardım için harekete geçen Önadım Medya Grubu çalışanları, ilimize en yakın afet bölgesi olan Tekirdağ'ın Saray ilçesine yardım gönderdi.

Personelimiz, evinde kullanmadığı ne kadar ayakkabı varsa, hepsini bir araya getirerek dün sel bölgesine ulaştırdı. Önadım Medya Grubu'nun bu anlamlı yardımına Kırklareli Yem ve Yağ Sanayi de katkıda bulundu.

Önadım Medya Grubu olarak bir kez daha sel felaketi dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralan ve mal kaybına uğrayanlara ise "Geçmiş Olsun" dileklerimizi sunuyoruz.