Önadım Medya Grubu 2010'da da gündemin nabzını tutmaya devam edecek

Önadım Medya Grubu 2010'da da gündemin nabzını tutmaya devam edecek

Yeni bir yıla okurlarını gündemden en iyi şekilde haberdar etmenin mutluluğu ve gururuyla giren Önadım Medya Grubu, 2010’un ikinci gününde Trakya Gündemi gazetesi Yazı Işleri Müdürü Erhan Baycan’ın doğum günü kutlaması ile renkli dakikalar yaşadı.

Dün 22 yaşına basan Erhan Baycan’a Önadım Medya Grubu’ndaki diğer meslektaşları tarafından sürpriz bir kutlama yapıldı. Sizlere en doğru ve en kaliteli haberleri hazırlamanın yoğun temposu içinde büyük bir gizlilikle organize edilen kutlama, arkadaşımız Erhan Baycan’ın kısa bir süre şaşkınlığa uğramasına sebep oldu. Yoğun bir şekilde çalışan kadromuzun gün içerisinde kendini tamamen görevine odaklamasından ötürü, arkadaşımız hazırlıkları hiç farketmedi. Bu kutlamanın kendisi için yeni yılın en iyi süprizi olduğunu dile getiren Baycan, tam bir buçuk senedir Önadım Medya Grubu’nda çalışıyor. Bir süre önce Trakya Gündemi gazetesinin Yazı Işleri Müdürlüğü’nü üstlenen Baycan, kendisi için hazırlanan kutlamada doğum günü pastasının mumlarını üfledi ve bu sevincini mesai arkadaşlarıyla paylaşarak onlara teşekkür etti.

Bu güzel dakikaların ardından herkes temposu hiç durmayan haberciliğin kendilerine sağladığı motivasyonla görevinin başına döndü.

Kalite çizgimiz yükselmeye    devam edecek

Önadım Medya Grubu, bünyesindeki Önadım ve Kırklar Haber gazeteleri, www.gazetetrakya.com internet gazetesi ve Kırklar TV video haber sitesi ile Kırklareli’nin ve Trakya’nın nabzını 2010 yılında da tutmaya devam edecek. 2009 yılında kamuoyu ile sadece gerçekleri paylaşarak halkı aydınlattığı için çeşitli sıkıntılara maruz kalan Önadım ve Kırklar Haber, maddi ve manevi olarak yıpratılmaya çalışıldı. Gerçekleri yazmasından dolayı, bir partinin eski il başkanı tarafından şikayet edilen ve bunun üzerine rutin dışı denetlemeye maruz bırakılan gazetelerimizin resmi ilan yayımlama hakkı geçici bir dönem elinden alındı. Bu işlem sonucunda da yılmayan ve halkın gözü kulağı olmaya devam eden medya grubumuz, yerel gazetelerin ayakta kalmasının en büyük maddi etkenlerinden biri olan resmi ilan yayımlama hakkını bir süre sonra geri aldı. 2009’da gündemi belirleyen manşetleri, birçok gerçeği açığa çıkaran araştırmaları, ülke çapında ve hatta yurtdışında bile takip edilen haberleri, aktüaliteyi en kaliteli biçimde okurlarına sunan sayfalarıyla Önadım ve Kırklar Haber; 2010 yılında da tecrübeli kadrosuyla, doğru, tarafsız, ilkeli ve gerçekçi haber anlayışıyla, çizgisinden şaşmadan yoluna devam edecek ve kamuoyunun bilmesi en doğal hakkı olan gerçekçi haberleri sayfalarına taşımayı sürdürecek.

Siyasi iradenin rüzgarında uğradığı haksızlıklar karşısında bile sayfalarını her zaman kamuoyunun esintisine yöneltmiş olan gazetelerimiz, 2009’un son ayındaki rutin denetlemeden de alnının akıyla çıktı. Trakya’nın dünya ile arasında bir köprü oluşturmasını sağlayan, başka bir ülkedeki hemşehrilerimizin, doğduğu ve özlediği memleketinden “haberdar” olması için çaba gösteren, şu ana kadarki belirlenen takip edilme rakamı ise 1 milyonu aşmış durumda olan haber portalı www.gazetetrakya.com, çalışkan bir çekim ekibi ve tecrübeli montaj kadrosuyla haberlerin görsel halini de halkımıza sunan video portalı www.kirklartv.com, profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan ve yine uzman bir ekip koordinatörlüğünde oluşturulan gündemleriyle Önadım ve Kırklar Haber gazeteleri, kreatif alanda her gün kendini aşmaya devam eden kaliteli grafikerleri, güçlü kalemleriyle merakla takip edilen yazarları ve geniş bakış açısına sahip yönetim kadrosu ile Önadım Medya Grubu; sizlerden aldığı güçle, kalite çizgisini her geçen gün yükseltmeye ve hiç durmadan çalışmaya devam edecek. Yeni yılın ilimize, vatandaşlarımıza ve tüm okurlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle.