Önadım Medya Grubu'na 10 Ocak ziyareti

Önadım Medya Grubu'na 10 Ocak ziyareti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Kırklareli Teşkilatı, Önadım Medya Grubu'nu ziyaret etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, geçtiğimiz Pazar günü kutlandı. Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla da Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Kırklareli Il Kadın Kolları Başkanı Kadriye Dedeoğlu, Merkez Ilçe Başkanı Mehmet Balta, Il Sekreteri Fatma Şahinel ve Il Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Boyacı Önadım Medya Grubu'nu ziyaret etti.

Önadım Gazetesi Yazı Işleri Müdürü Ferdi Kurtbayram tarafından karşılanan TDH üyeleri adına konuşan Kırklareli Il Kadın Kolları Başkanı Kadriye Dedeoğlu, zor şartlar altında özveri ile çalışan gazetecilerin her zaman yanlarında olacaklarını ifade ederek çalışanlara teşekkür etti.

Çalışanlar adına TDH üyelerine teşekkür eden Önadım Gazetesi Yazı Işleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, çok daha uzun yıllar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlamak istediklerini ifade ederek, halkın haber alma özgürlüğü için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Öte yandan AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam da bir mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Açıklamasında 212 sayılı kanun ile sadece çalışan gazetecilerin değil tüm basın ve medya çalışanlarını da ilgilendiren gelişmelerin, ülkedeki özgür basının ve demokrasinin gelişmesine önemli katkılar sağladığını kaydeden Sarıçam, "Toplumun sağlıklı haber alabilmesi ve olaylara farklı açılardan bakabilmesi için basın özgürlüğünün ve ifade hürriyetinin korunması şarttır. Bugün ülkemizde her türlü fikir özgürce tartışılmakta ve basınımız herkesin düşüncesini kamuoyuna iletme konusunda çok önemli görev yapmaktadır. Yaşanan bazı aksaklıklar da elbette ki demokrasimiz geliştikçe ortadan kalkacaktır. Yerel basınımızın değerli çalışanları başta olmak üzere ülkemizdeki tüm basın çalışanlarının bu anlamlı gününü kutlar, sağlık, başarı ve  evrensel insan hakları çerçevesinde özgürce yaşanacak nice yıllar dilerim" dedi.

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'da bir çiçek göndererek Gazeteciler Gününü kutladı. Çağlayan'ın gönderdiği çiçeğe iliştirilmiş notta; "Zamanın dişlilerini zorlayarak birlikte yürüdüğümüz bu yolda, döktüğümüz her damla alın terine, desteğiniz için teşekkür ederim. Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun" ifadeleri yer aldı.