Önadım Medya Grubu'nda bayramlaşma coşkusu

Önadım Medya Grubu'nda bayramlaşma coşkusu

Evrensel görüşleri, özverili bakış açısı ve nitelikli yayın politikasıyla, Kırklareli’nde haberin odak noktası olan Önadım Medya Grubu, bünyesindeki yayın organları ile bir Ramazan Bayramı’nı daha yaşamış olmanın sevincini, gücünün kaynağı olan okuyucularıyla paylaşıyor.

Bayramın son günü, okuyucularını gündemden uzak tutmamak adına yeniden işinin başına dönen Medya Grubumuzun çalışkan ekibi, dün birbirlerinin bayramını da kutladı.

Kutlama öncesi Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün, tüm çalışanlarının bayramını kutlarken; Ramazan Bayramı’nın diğer bayramların yanında daha özel bir yeri olduğunu kaydederek; sabır, derinden düşünme, paylaşma ve pozitif bakabilme duygularının bu ayda büyük ölçüde gelişme kaydettiğini vurguladı. Birlik ve beraberliğin herşeyden daha önemli olduğunun bayramlarda daha iyi anlaşıldığını ifade eden Tüzün; “Tüm Islam aleminin ve okuyucularımızın bayramını bir kez daha kutluyoruz. Kırklareli’nin nabzını tutan ve Trakya’da saygın bir prestije, dikkat çeken ve merak uyandıran bir konsepte sahip olan Önadım Medya Grubu, sesini her platformda duyuran bir basın yayın organı konumundadır.

Tüm ekibimizle birlikte, Kırklareli halkının geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutlar, tüm yeni günlerin ve tüm yaşanacak bayramların ilimize, ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ederiz.” dedi.

Tüzün’ün konuşmasının sonrasında Kırklar Haber gazetesi Yazı Işleri Müdürü Nesrin Işık (Kurt), Önadım Gazetesi Yazı Işleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ve tüm çalışanlar, ilk olarak Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün’ün, daha sonra birbirlerinin bayramını kutladı. Ekibimiz bu sevinci ve kutlamayı da objektife poz vererek ölümsüzleştirdi.

Videosu www.kırklartv.com’da