Onlar artık il hakemi

Onlar artık il hakemi

Kırklareli bölgesinde görev yapan aday hakemlerin, il hakemliğine terfihi nedeniyle düzenlenen gecede eğlenceli saatler yaşandı. Geniş katılımın gerçekleştiği kokart töreninde, hakemlik andı içen genç hakemlerimiz, yönetici ve gözlemcilerin tebriklerini kabul ettiler.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kırklareli Şubesi tarafından cumartesi akşamı Lüleburgaz'daki Ezgi Resort Hotel'de düzenlenen gece, futbol camiasını bir araya getirdi.

TFFHGD Genel Sekreteri Murat Söylemez, TFFHGD Kırklareli Şube Başkanı Soner Emek, Tekirdağ Şube Başkanı Rıza Özahioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Erim, Alper Dinçer, Osman Duygun ve Hüseyin Kaya, Kırklareli Il Hakem Kurulu Başkanı Taner Demirkıran, Tekirdağ Il Hakem Kurulu Başkanı Yalçın Karagözler, Kırklareli Il Gözlemci Kurulu Başkanı Taner Erşen, TFFHGD Edirne Şube Başkanı Bilal Turan, Şube Sekreteri Sedat Tosun, Bulgaristan Burgas Il Hakem Kurulu Başkanı Georgi Videlov, Bulgaristan'ın süper liginde düdük çalan tek Türk hakem olan Ahmed Yaşar Ahmed, Kırklareli bölgesi hakemleri ve gözlemcilerin katıldığı gece, saat:19.30'da başladı.

Ezgi Resort Hotel'in, yaklaşık 500 kişilik restaurantında verilen yemeğe birçok hakem ve gözlemci de eşleriyle birlikte katıldı. Gecede bir konuşma yapan TFFHGD Kırklareli Şube Başkanı Soner Emek, tüm davetlilere katılımlarından ötürü teşekkür ettikten sonra, "Bugün adaylıktan il hakemliğine terfih eden genç arkadaşlarımızın kokartlarını takmak ve onlara 'camiamıza hoşgeldiniz' demek için toplanmış bulunuyoruz. 2007-2008 futbol sezonundaki saha içi denemelerinde başarı gösteren toplam 7 hakemimize kokartları teslim edilecek. Sizlere de bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. TFFHGD Kırklareli Şubesi olarak, hakem ve gözlemcilerimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, onların arasındaki dostluğu pekiştirmek adına bu tür organizasyonlar düzenliyoruz. Bundan sonra da aynı birlik ve beraberlik içinde Türk futboluna en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Bu davetimize katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Kokart töreni

Emek'in bu konuşmasından sonra kokart törenine geçildi. Adaylıktan il hakemliğine geçen Turgay Aygün, Ömer Şivka, Zekeriya Dinçkol, Cihan Koç, Fatih Erdem, Cüneyt Deniz ve Kenan Gürsel'in Kırklareli bölgesinin C klasman yardımcı hakemlerinden Can Öztekin nezaretinde 'hakem andı'nı okumamasıyla başlayan törende daha sonra kokartlar takdim edildi. Alkışlar arasında kokartlarını alan hakemler, daha sonra birlikte fotoğraf çektirdi.

Muhteşem eğlence

Kokart töreninin ardından canlı müzik eşliğinde eğlenen hakemler, oyun havalarıyla da kurtlarını döktüler. Muhteşem bir eğlencenin yaşandığı gece, saat:24.00 sıraları sona ererken hakemler, böyle güzel organizasyonlarda tekrar bir araya gelmeyi dileyerek salondan ayrıldılar.