Oras; "Destek sizden, hizmet bizden"

Oras; 'Destek sizden, hizmet bizden'

Yoğun bir gündemin ardından MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı, 3 Şubat gecesi açıklandı.

Kırklareli MHP teşkilatındaki haftalardır süren belirsizlikten sonra, 3 Şubat Salı gecesi, MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı, MHP Kırklareli İl Başkanı Reha Oras olarak açıklandı. Cemal Terzi, Nurettin Nişikli ve Ercan Andaç’ın aday adayı olduğu süreç, MHP genel merkezinin almış olduğu kararla sonuçlanmış oldu.

MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Reha Oras partisinin seçim startını dün Çarşamba pazarını gezerek verdi.

Beraberinde MHP Kırklareli yeni İl Başkanı Altan Orakçı ve diğer parti mensuplarıyla Çarşamba pazarını dolaşan Oras, halkın nabzını yokladı.

Saat 12:00’da parti binasında toplanan Oras ve parti mensupları, buradan hareketle, şehir esnafını dolaşmaya başlayarak Çarşamba pazarına intikal ettiler. Burada pazarcı esnafını tek tek dolaşan Oras, esnafın dertlerini, çözüme ulaştırılması istenen sorunlarını dinledi. 29 Mart seçimlerinde, Belediye Başkanlığı’na seçildiği takdirde, en kısa zamanda bu sorunları çözeceklerini dile getirdi. Tüm tezgahları tek tek dolaşarak ayrıca kendini de tanıtan Oras, Kırklareli halkının teveccüh gösterdiği takdirde, Kırklareli Belediyesi’nde çok güzel hizmetlere imza atacaklarını ve kısa süre içerisinde Kırklareli’ni gelişmiş bir şehir konumuna ulaştıracaklarını söyledi. Çarşamba pazarında, alışverişini yapan halkla da sohbet eden Oras, “Destek sizden, hizmet bizden” diyerek, Kırklareli Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu dile getirdi.

Esnafla tek tek diyalog kurarak onları dinleyen Oras, tüm Çarşamba pazarını baştan sona dolaştı. Buradan beraberindeki parti mensuplarıyla tekrar şehir esnafına yönelen Oras, Karaumur caddesindeki esnafın da sorunlarını dinleyerek onlardan destek istedi.

Kırklareli halkının 29 Mart’ta en doğru kararı vereceğine yürekten inandıklarını belirten Reha Oras, “Elele vererek ilimiz için en modern hizmetleri, halkımıza en kısa zamanda sağlayacağız” dedi. Halkla içiçe olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu dile getiren Oras, çalışmalarının devam edeceğini açıklayarak, Çarşamba gezisini tamamlamış oldu.