"Örnek bir belde yaratmak için adayım"

'Örnek bir belde yaratmak için adayım'

MHP’nin Kırklareli Kavaklı Beldesi Belediye Başkan Adayı belli oldu. Makine Mühendisi Mustafa Terekli, Kavaklı’ya Belediye Başkanı olmak için yarışacak. Terekli adaylığı ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti; “Kavaklı Beldesine 1997 yılında Alateks Boya fabrikasının kuruluşu aşamasında geldim. Alateks fabrikasında 7 yıl ve daha sonrada  Arsay Tel Fabrikasında Müdür olarak 2 yıl görev yaptım. Şu anda Kırklareli’ndeki iş yerimde çalışma hayatıma devam etmekteyim. Gerek 35 yıllık mühendislik hayatımdaki deneyimim ve gerekse görev yaptığım sırada Kavaklı ve çevresinde edindiğim bilgi ve tecrübelerimi hayata geçirmem gerektiğine inanmaktayım.

Kavaklı’da geçen 11 senem içerisinde buranın layık olduğu bir şekilde yönetilmediğini, ileriye dönük planların yapılmadığını, çocuklarımızın geleceği için yeterli adımın atılmadığını, Kavaklı Beldesi’nin ve yaşayanlarının gerek maddi ve gerekse de manevi yükselmesini sağlayacak yeterli çalışmaların ve projelerin yapılmadığını, yapılanların da göz boyama ve günü hoş geçirme olduğunu üzülerek gördüm.

Işte bu vurdumduymazlığa bir son verebilmek, Beldemizin örnek bir belde olmasını sağlamak ve gelecek nesillere modern bir kent bırakabilmek azmi ve kararlılığı içinde Belediye Başkanlığına aday oldum.

Seçildiğim takdirde Kavaklılarla birlikte modern bir kentin çok kısa bir zamanda nasıl kurulacağını ve burada yaşamanın bir ayrıcalık olacağını çevremize göstereceğiz. Bu yolda Kavaklılardan desteklerini esirgememelerini bekler, seçimlerin milletimize hayırlı olmasını dilerim.”