"Ortak paydamız Lüleburgaz"

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı 27 Şubat Cuma günü Demokratik Sol Parti (DSP) İlçe Teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.

DSP İlçe Başkanı Hüseyin Kılınçoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Gümüş, karşılıklı ziyaretlerden mutlu olduklarını dile getirdiler.
AK Parti Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca, “ hepimiz iyi bir belediyecilik anlayışı ile yola çıktık. Luleburgazımızın konumsal avantajını kullanarak, parlayan bir yıldız yapmak istiyoruz. Demokrasinin güzellikleri farklı partiler, farklı görüşler ortaya koymaktadır. Fakat hepimizin ortak paydası Lüleburgaz’dır” dedi.
Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adayı Feyzullah Çeralp ise konuşmasında “ bu gün buradaki fotoğraf diyalogsuzluğun yok olacağının göstergesidir. Nezaket ziyaretinden öte anlamlı bir ziyarettir. Seçimlerden sonra da diyalogların devam etmesi gerekir. Çözümlenemeyen her konu iletişim eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Bunu ortadan kaldırdığımızda her sorun çözülecektir. Lüleburgaz’ın sorunları bellidir. Asıl önemli olan, yöntemler ve çözüm yollarıdır” dedi.