Ortak Teknik Sekretarya,

Ortak Teknik Sekretarya,  Bulgaristan Bölgesel Kalkınma ve Bayınrlık Bakanlığı Bölgesel İşbirliği Genel Müdürlüğü (Yönetim Makamı) ve  Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanlığı (Ulusal Otorite) işbirliğiyle Üçüncü Teklif Verme Çağrısına Yönelik Bilgilendirme Günleri ve Ortaklık Forumu düzenlemektedir.
Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı üçüncü teklif verme çağrısı 11 Şubat 2013 tarihinde yayımlanmıştır. Son başvuru tarihi 11 Nisan 2013 olan çağrı kapsamında Bilgilendirme Günleri ve Ortaklık Forumu düzenlenecektir. Bilgilendirme Günleri, 28.02.2013 tarihinde Haskovo'da (Bulgaristan), 14.03.2013 tarihinde Edirne'de (Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat ve Eğitim Merkezi) 29.03.2013 tarihinde Kırklareli'nde (Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezi), 26.03.2013 tarihinde ise Yambol'da (Bulgaristan) dört farklı otu-rum şeklinde ev sahibi ülkenin dilinde düzenlenecektir.
Ortaklık Forumu 14.03.2013 tarihinde Edirne'de (Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat ve Eğitim Merkezi) gerçekleştirilecek ve katılımcılara Bulgarca-Türkçe eşzamanlı çeviri hizmeti verilecektir.
Bilgilendirme Günleri'nde üçüncü teklif çağrısı başvuru rehberine ve başvuru paketinin önemli noktalarına ilişkin temel bilgiler verilecektir. Ortaklık Forumu ise sınır ötesi işbirliği alanındaki potansiyel yararlanıcıları bir araya getirmek, ortaklık kurmalarını kolaylaştırmak ve her iki ülke temsilcilerine tanışma fırsatı sunmak amacıyla düzenlenmektedir.
Bilgilendirme Günü sınır ötesi işbirliği alanındaki kurum çalışanlarının katılımına açık olup Ortaklık Forumu kurumların yasal temsilcilerinin katılımına yöneliktir. Bilgilendirme Günü ve Ortaklık Forumuna her kurumdan birer kişi kayıt yaptırabilecektir. Katılım sağlamak isteyenlerin http://www.ab.gov.tr/index.php?p=48573&l=1 ve http://www.ipacbc-bgtr.eu/tr/ adreslerinde yayınlanan kişisel kayıt formlarını doldurarak aşağıdaki e-posta ad-reslerine iletmeleri gerekmektedir.
eli.kiryakova@.mail.bg ve cbcbgtr@ab.gov.tr
Son kayıt tarihi için ilgili kayıt formlarına bakınız.     Programme co-funded by the EUROPEAN UNION The events are organizedwith the fmancial support under Bulgaria - Turkey IPA Cross-Border Programm CCINumber 2007CB16IPO008 SAYI:105                                                          (B.İ.B.)                                                        08.03.2013