ÖTV indirimi, Babaeski'de de ikinci el oto satışlarını hareketlendirdi

Babaeski'de 2. el otomobil piyasasının nabzının attığı yer olan Akfil Otomotiv'in yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre Babaeski'de de otomotiv satışları Nisan ayında artış gösterdi.

Akfil Otomotiv ortaklarından ve Babaeski Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Filiz; "Kriz ortamına rağmen yapılan ÖTV indiriminin yansıması sebebiyle satışlarımız şirketimizin de müşterilerimize yaptığımız çeşitli ödeme kolaylıkları ve elimizdeki bol çeşitli otomobiller ile yardımcı olmaktayız" dedi. Sözlerine araç kasko sigortası ve trafik sigortası anlamında da yardımcı olduklarını ekleyen Ali İhsan Filiz 2. el araç ve sıfır araç satışında anahtar teslimi çalıştıklarını anlattı. Ayrıca satışlarında vade ve banka kredisi imkânları sağlayarak da yardımcı olduklarını belirten Ali İhsan Filiz “Amacımız müşterilerimizin kaliteli ve güvenli hizmet vermektir” diye sözlerine devam etti.
Babaeski halkının otomobil ihtiyaçlarını yeni açtıkları Total Benzinliğinin karşısında bulunan galerilerinde yaptıklarını da anlatan Ali İhsan Filiz, 2 el ve sıfır araç ihtiyacı olan müşterilerine otomobil edindirmek için ellerinden gelen bütün kolaylıkları sunarak bütün bürokratik hizmetleri de kendilerinin koşturarak hizmet verdiklerini söyledi. Ayrıca otomobillerin teknik destek konusunda da bilgi anlamında Babaeski halkının kendisine danışmak isterlerse, yardımcı olacağını da sözlerine ekleyen Ali İhsan Filiz,"Şirketimizden araç alıp almamak önemli değil halkımızın Akfil Otomotiv galerimize gelerek bir çay içerek her türlü tecrübemizden faydalanabilir" diyerek sözlerine son verdi. Akfil Otomotiv’i Babaeski halkına verdiği önem ve hizmet anlayışından dolayı tebrik eder işlerinde başarılar dileriz. (öb)