"Övünmenizi beklemiyoruz, ama lütfen susun da, dünyaya rezil olmayın"

'Övünmenizi beklemiyoruz, ama lütfen susun da, dünyaya rezil olmayın'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Il Başkanı Ahmet Ibrikçi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’nca yapılan yardımları, eleştirenlere ve bu yardımları “seçim yatırımı” olarak değerlendirenlere tepki gösterdi. Ibrikçi açıklamasında; “80 yıldır yapmadıklarınız, hayal bile edemedikleriniz, son 6 yıldır AK Parti hükümetleri ve belediyeleri tararıfından halkımızın hizmetine sunuldukça, onların hayat standartları yükseltildikçe övünmenizi beklemiyoruz, ama lütfen susun da dünyaya rezil olmayın” dedi.

Ahmet Ibrikçi yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti;

“Geçen haftadan bu yana traji komedi bir olay halkımız ve kamuoyu tarafından ibretle izlenmektedir.

Tam bir “Aziz Nesinlik”lik olay. Neymiş efendim? Sosyal bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti'nde; hükümet halktan aldığı vergileri yine ihtiyaç sahipleri olan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermede kullanıyormuş...

Neymiş efendim? Türkiye Cumhuriyeti hükümeti, Valilikleri aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarına, soğuk kış günlerinde sıcak ortamda yaşasınlar diye kömür veriyormuş.

Iş veremediği vatandaşlarına sıcak aş veriyormuş. Sağlık güvencesi olmayanlara ücretsiz sağlık hizmeti ve ilaç veriyormuş, erzak yardımı yapıyormuş? Tuvalet, Banyo yaparak insani ihtiyaçlarını gideriyormuş,

21. nci yüzyılda hiç böyle işler yapılırmı? O garip gurabba insanlar herhalde soğuk kış günlerinde üşümeli, aç kalmalı, hasta olmalı, tuvalet ve banyo ihtiyaçlarını sokak ortasında gidermeli. Neymiş efendim? Bunlar seçim yatırımıymış? Biraz insaf. Dikkat edin kargalar bile gülmeye başladı bu sözlerinize.

80 yıldır yapmadıklarınız, hayal bile edemedikleriniz, son 6 yıldır AK Parti hükümetleri ve belediyeleri tararından halkımızın hizmetine sunuldukça, onların hayat standartları yükseltildikçe övünmenizi beklemiyoruz, ama lütfen susun da dünyaya rezil olmayın.

CHP zihniyeti her nedense; partilerinin adında “Halk” kelimesi geçmesine rağmen “halkımızın” dilinden bir türlü anlamadı. Halkımızın nabzını bir türlü tutamadı. Bu yüzden “Ebedi Muhalefete” mahkum oldu. Ellerinde çok az sayıdaki belediyeleri 29 Mart seçimlerinde kaybedeceklerini anlayınca nereye ve nasıl saldıracaklarını bilemiyorlar. Tuvalet ve Banyo yapılmasını eleştireceğinize, o bölgedeki vatandaşlarımıza yapılan bu hizmetler için Belediye yetki alanındaki kanalizasyon hizmetini görün de çorbada sizin de tuzunuz olsun. Ama hizmeti sadece Kakava festivallerindeki eğlencelerden ibaret sanan “CHP Belediyecilik zihniyeti”nden böyle bir hizmet beklemek herhalde çok lüks olur. Gölge etmeyin, başka ihsan istemiyoruz.

Hizmetleri ile halkımızın gönlünde taht kuran Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş'u, şehrimizin bu temel sorununun giderilmesinde gösterdiği olağanüstü gayretler için halkımız adına, candan kutluyoruz.”