Özel Esen Tıp Spor Kulübü'nden Şampiyona destek

Burdur'da düzenlenen Büyük Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Simge Yılmaz ve Antrenörü Ali Osman Kara, 11 Ocak 2010 Pazartesi günü Özel Esen Tıp Spor Kulübü Başkan Vekili Emrullah Demirel'i ziyaret ettiler.


Lüleburgaz

Ziyaret sırasında, başarılı sporculara tüm branşlarda destek olmak istediklerini belirten Emrullah Demirel; “Özel Esen Tıp Spor Kulübü olarak Lüleburgaz ve Türkiye çapında başarılı olan kızımız ile gurur duyduk. Kendisini ve bu başarının en büyük mimarı olan hocası Ali Osman Kara’yı kutluyor kendilerinden daha büyük başarılar beklediğimizi belirtmek istiyorum. İmkânsızlıklar altında başarılar kazanan sporcularımız ile ne kadar gurur duysak azdır” dedi.
Daha sonra Emrullah Demirel, şampiyon Simge Yılmaz’a çeyrek altın hediye edip tebrik etti.
* “Türkiye Şampiyonu’nun hedefi Olimpiyat Madalyası”
Antrenör Ali Osman Kara, Simge Yılmaz’ın 9–10 Ocak 2010 tarihlerinde Burdur’da yapılan Büyük Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edip 72 kiloda Türkiye Şampiyonu olduğunu belirtti.
Kara; “Önümüzdeki aylarda yapılacak uluslar arası müsabakalar ve Nisan ayında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası hazırlıklarımız sürüyor. Sponsorluk yasasından yararlanıp olimpiyatlara hazırlanmak burada madalya kazanmak istiyoruz. 2008 yılında Danimarka’da, gençlerde dünya 8’incisi olan Simge, 2012 yılında Londra Olimpiyatlarında büyüklerde madalya almak için mücadele verecektir. Kendisine ve yeteneğine güveniyor başarılı olacağına inanıyorum” dedi. (gk)