Özel Medikent Hastanesi, Dünya Şampiyonu Neslihan Çalışkan'a sponsor oldu

Lüleburgaz'da bulunan Özel Medikent Hastanesi, Şamiloğluspor Kulübünün Dünya Şampiyonu karatecisi Neslihan Çalışkan'a sponsor oldu.



Şamiloğluspor kulübünün ve Neslihan Çalışkan’ın hocası Şemsi Şamiloğlu, Dünya Şampiyonu  karateci Neslihan Çalışkan ve annesi Hicran Çalışkan, Özel Medikent Hastanesini ziyaret ettiler.
Ekibi hastaneye gelişinde Başhekim  Op.Dr. Turgay Yücel karşıladı.Sponsorluk anlaşması nedeniyle bir konuşma yapan Başhekim Op.Dr. Turgay Yücel; “Başarılı sporculara ve sanatçılara her zaman destek olunmalıdır.Başarılı sporculara ve sanatçılara Özel Medikent Hastanesi olarak bizde sahip çıkıyoruz.Başarılı sporculara ve sanatçılara sahip çıkıldığında, onların başarıları daha da artar.Bu başarıyla ülkemizin sesi, Dünyada daha fazla ses getirir.Dünya ve Avrupa şampiyonu olan Türkiye’mizin ve Lüleburgaz’ımızın gururu Neslihan Çalışkan’a sponsor olduk.Kendisine olan desteğimiz her zaman devam edecektir.Neslihan Çalışkan’ı yeniden tebrik ediyor, bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diliyoruz” dedi.
Başhekim Yücel,ayrıca Dünya ve Avrupa  Şampiyonu yetiştiren  Şemsi Şamiloğlu’nu ve Hicran  Çalışkan’ı da kutladı. Dünya ve Avrupa şampiyonu Neslihan Çalışkan’da, kendisine sponsor olan Özel Medikent Hastanesine teşekkür etti. Sponsorluk anlaşmasında Özel Medikent hastanesi doktorlarından  Op.Dr. Ferhat Gega ve Op.Dr. Teoman Durukan’da hazır bulundu.